Magazín: Pro víno i ovoce

Pro víno i ovoce

17. září 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Jak plyne z této pranostiky, bude- li teplé září, můžeme očekávat hojnou úrodu ovoce i vína. Ovoce i víno má svou staletou historii. Ovoce bylo inspirací pro řadu umělců. Inspirovali je v tvorbě velkolepých děl. Stejně tak jo víno. V současnosti si nadále vychutnáváme těchto pochutin, dokonce se zaměřujeme na to, abychom je co nejlépe uskladnili.

Víno

Mísy na ovoce

Přijdete z nákupu, jistě v nákupní tašce nesete domů nějaké ovoce, ať už je to hroznové víno nebo banány. Bezmyšlenkovitě je vložíte do ledničky a zavřete dveře. Napadlo vás vůbec, že banán i hroznové víno nemá v ledničce co dělat? Na takové ovoce jsou nejvhodnější mísy. Můžete si ji vybrat i podle designu, který vás osloví. Bude velká nebo malá? Přejete si mělkou či hlubokou? Tíhnete ke keramice anebo dáte přednost míse z měděného drátu...

Správně zkomponované ovoce v míse ve vás vyvolá chuť k jídlu a také se může stát příjemnou designovou dekorací. Třeba právě i vás ovoce inspiruje k nějakému zajímavému dílu, stejně tak, jako byl inspirován Isaac newton právě obyčejným jablkem.

Stojan na víno

Teď už běžně používáme chladící vinotéky. Do nich však umisťujeme jen bílé víno, ale co s červeným vínem, které potřebuje právě pokojovou teplotu? Pokud patříte mezi fajnšmekry a rádi si pochutnáváte na červeném víně, jistě víte, že by za žádnou cenu nemělo stát. Červenému vínu se nejlépe daří, kdy si jen tak ladně leží. Můžete využít designových stojanů na víno. Jednak splní váš účel, víno budete mít v pokojové teplotě a nebude stát a za druhé se jedná o designovou dekoraci.

Inspirace je nablízku

Naše nová inspirační kapaň "Teplé září - dobře se ovoci i vínu daří" vám představuje designové doplňky a dekorace, které se přímo hodí k této pranostice. Můžete si prohlédnout několik druhů stojanů na víno a mís.

Štítky: Designové dekorace, Stojan na víno

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ