Magazín: Rozzařte váš interiér s LED osvětlením

Rozzařte váš interiér s LED osvětlením

30. ledna 2015 Rubrika: Doporučujeme

Máme pro vás skvělý tip, jak můžete váš interiér rozzářit a zároveň doladit. Mimo jiné v současnosti se můžeme poohlédnout i po jiných výrobcích, než jsou obyčejné LED diody.

Svítící konferenční stolky
Zdroj: madeindesign.it

Velmi oblíbenou záležitostí v moderních a minimalisticky zařízených interiérech je to, že se používají LED diody jako doplněk pro dosvícení celé místnosti. Vkládají se do stropních podhledů, knihoven, nik nebo také pod schody.

S dalším přelomem přišel nábytek, jehož součástí jsou LED diodové proužky, které zároveň mohou měnit v průběhu svícení barevné tóny. Tímto způsobem dokážete navodit zcela jinou atmosféru. Většinou se jedná o nábytek, který má zcela moderní, minimalistický nebo i futuristický design v kombinaci s bílým lakem ve vysokém lesku.

Odkládací stolek s LED Real
TV stolek s LED Eliot

Lampy s LED diodami

Inovativní záležitostí je nová a unikátní série designového osvětlení, kterou vyrábí německá společnost Remember. Můžete si povšimnout již známých barevných motivů, které se promítají i na těchto lampách. Unitř lamp se skví 42 LED diod, které váš dům dokážou rozzářit i za denního světla.

LED lampa Solena

Abstraktní krychle si můžete položit kamkoliv je vám libo anebo si je nechat zavěsit na stěnu. Jako designovou třešničkou na dortu je textilní kabel s vypínačem. Na našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet najdete kompletní sérii těchto unikátních designových osvětlení v několika různých abstraktních motivech.

Ve světě designu najdete i další neotřelé zářivé kousky, jako jsou svítící konferenční stolky ve tvaru krychle, které se hodí jak do interiéru, tak do exteriéru. LED diody schované v průhledné krychli se začínají používat i u elektronických spotřebičů. Pokud si na ně potrpíte, podívejte se na moderní digestoře, které vám v kuchyňském koutě poskytnou čistý vzduch a také dostatek světla.

Štítky: Design, Osvětlení a svítidla

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ