Magazín: Splynutí s přírodou

Splynutí s přírodou

08. listopadu 2013 Rubrika: O nábytku

Pokládáte sami sebe za milovníky přírody? Rádi utíkáte z ruchu velkoměsta, touláte se v lese a posloucháte ticho? Jenže práce je hodně a času málo. Nezoufejte, je tu řešení. Kus přírody můžete mít i u vás doma.

Romantická skandinávská příroda Lavice a taburetka s břízovým potiskem

Pokud se řekne Skandinávie a její příroda, co se vám vybaví? Průzračná jezera lemovaná ledovci, nekonečné zelené lesy. Teď si představte, že můžete mít kus této krásné přírody u vás doma.  Tým designérů značky MeroWings se rozhodl, že vám to umožní.  Vytvořil kolekcí taburetek, lavic a polštářků potažených látkou dokonale imitující břízu. Nechybí totiž ani letokruhy nebo „praskliny“. Bílá barva asociuje čistotu a nevinnost. Zároveň značí touhu po dokonalosti, a kdo by nechtěl mít dokonale zařízený byt. Podobné jsou i asociace břízy – čistota, světlo a nový počátek.

Břízami to však zdaleka nekončí. Nehodí-li se vám bílá barva, ale raději byste ladili své zařízení do teplejších barev, ani vy nepřijdete zkrátka. MeroWings nabízí „pařezy“ a „špalky“ i v jiných dekorech, v odstínech hnědé. Venkovní posezení na těchto taburetkách si zamilujete. Pozvěte své přátelé a užijte si večírek s nádechem lesa a trampských ohňů.

MeroWings to je inspirace přírodou, kvalita a sametově hebké látky. Inspirujte se také a splyňte s přírodou.

Štítky: MeroWings, Nábytek

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ