Magazín: Stolování ve víru barev...

Stolování ve víru barev...

10. března 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Říká se že polovinu života projíme. A přiznejme si, je to pravda. Na druhou stranu proč ne? Jídlo je podstatnou součástí našeho života. Stejně jako stolování. Takže když už jíst tak stylově!

Barevné prostírání ve stylu Young a Trendy

Je stejně důležité s kým jíme, stejně jako co jíme, na tom se shodneme asi všichni. Podstatné je i to, jak jíme. Jestli ve ve spěchu, ve stoje, nebo shrbení u konferenčního stoku, abychom se mohli dívat na televizi, nebo u jídelního stolu, který by měl být součástí každé kuchyně.

Je přeci hezké když se rodina sejde u večeře a jednotliví členové si povídají o svých radostech a strastech. Večeře se tak může stát příjemným rituálem. Aby vás tento rituál neomrzel je dobré si ho čas od času zpestřit. Ptáte se čím? Odpovídáme prostíráním. Je barevné, je hravé, je proužkované, kostkované, zkrátka všelijaké, ale rozhodně ne nudné! Vybere si hospodyňka i uspěchaná máma od rodiny. A že je z čeho vybírat! Stačí se podívat na mladistvou kolekci nazvanou „Ubrousku, prostři se,“ která vám nabídne nejen ubrousky s různobarevnými motivy, ale také látková prostírání, či běhouny na stůl.

Řešíte jestli se právě tyto běhouny a prosírání budou hodit na váš jídelní stůl? Říkáme ano! Pestrobarevné motivy jistě pozvednou provedení stolu dřevěného, i stolu skleněného. Udělejte ze svého jídelního stolu dominantu celé kuchyně a užijte si večeři s rodinou, tak jako ještě nikdy – hravě a stylově!

Štítky: Design, Designové dekorace, Jídelní stoly, Remember, Stolování

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ