Magazín: Tapety jsou zpět!

Tapety jsou zpět!

15. června 2015 Rubrika: Tipy pro bydlení

Svět plný neobvyklých ornamentů, veselých barev, ale i střídmé geometrie a tlumených tónů. Řeč je o rozmanitých tapetách! Mrkněte na náš nový článek a nasajte inspiraci.

plasticke-tapety
Metalické tapety doslova rozzáří interiér.

Přemýšlíte, co s prázdnou stěnou? Jednoduchým řešením jsou tapety, které se opět vrací do módy.

Na trhu je výběr ze široké palety druhů i barev, takže si každý přijde na své. Vybírat můžete z voděodolných, které se hodí do koupelen, nebo vysoce odolných do dětských pokojíků.

Navíc jejich aplikace je poměrně jednoduchá a hravě ji zvládnete sami doma.

plasticke-tapety
Tapety, které překvapí 3D efektem.

Hravé ornamenty a veselé barvy jsou typické pro českou značku tapet Lavmi, za kterou stojí designérka Babeta Ondrová a herec Jan Slovák. Jejich firma slaví úspěchy i ve světě, objednávky jim chodí z Evropy, ale také Japonska, Nového Zélandu nebo Mexika. Na jejich stylové kousky se můžete mrknout v jejich e-shopu nebo zaskočit do jejich showroomu na Petrském náměstí v Praze.

tapety-lavmi
Hravé tapety od české značky Lavmi.

Líbí se vám industriální styl, který se čerpá z prostor starých továren a průmyslových loftů? Pak vás určitě potěší tapety, které vaši zeď promění v obnaženou cihlovou stěnu. V kombinaci se stylovými industriálními doplňky je výsledný efekt zaručený!

kamenne-tapety
Tapeta simuluje vzhled obnažené zdi.

Upřednostňujete jednoduché linie a střídmé tóny? Elegantní interiér vykouzlíte i pomocí jednobarevných tapet s jemným vzorem. Ve spojení s bílým nábytkem se nebojte použít vkusnou černou tapetu, která dodá interiéru noblesu a šarm.

cerna-tapeta
Elegantní varianta černých tapet.

Na závěr pro vás máme romantické květinové vzory, které jsou pro tento rok opět v kurzu. K nim se bude skvěle hodit bílý nábytek v ošuntělém shabby chic stylu.

romanticke-tapety
Květinové tapety potěší hlavně romantické duše.
Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ