Magazín: To pravé velikonoční pokoukání!

To pravé velikonoční pokoukání!

14. dubna 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Velikonoční šílenství je v plném proudu. V obchodech jsou k mání čokoládoví zajíci, figurky „neopeřených kuřátek“ a pilné hospodyňky už jistě vysadily travičku a začaly kupovat barvy na velikonoční vajíčka.

Správný TV stolek pozvedne atmosféru interiéru

Dokud nepřišly velké nákupní retězce a komercionalizace, byly Velikonoce výhradně křesťanským svátkem. Dnes je běžné lákání lidí na čokoládová vajíčka a velikonoční slevy, což rok co rok způsobuje stále rostoucí obraty supermarketů.

Velikonoce souvisí nejen s dobrým, jídelm, pitím barvením vajec, poleváním kluků vodou, či šleháním holek pomlázkou, souvisí také s televizí. K níž o Velikonocích usedáme, abychom se podívali na pěknou pohádku u níž zaručen happy end. A letos tomu nebude jinak. V rychlosti obarvíme vajíčka, upečeme, případně koupíme beránka, zalezme, zavřeme  a s klidem v duši se necháme balamutit smyšlenými příběhy. A vlastně proč ne? K Velikonocům to přece patří!

Pokud plánujete letošní Velikonoce strávit u televize, nic proti tomu, ale co takhle si velikonoční pohodu zpestřit novým úhlem pohledu na televizi? Že nevíte jak a stěhovat nábytek se vám rozhodně nechce? Nebojte sem, stačí si pořídit nový TV stolek a velikonoční pohoda přijde sama.

TV stolek je v současné době  podstatnou součástí každé domácnosti. Lidé u televize jí, spí, ale hlavně se na ní dívají. Toto dívání může být někdy nepříjemné, zaujímáte-li vůči stolku špatný úhel. Abyste němeli bolesti za krkem z neustálého hrbení a natáčení hlavy, pořiďte si do obývacího pokoje vedle pohovky, konferenčního stolku a doplňků originální TV stolek. Nepotřebujete ho, protože máte televizi zavěšenou na zdi? Nevadí! TV stolek lze využít na Blu-Ray přehrávač, či na vyskládání všech vašich Blu-Ray, či DVD disků.

Vybírat můžete z nepřeberného množství variant. Jste milovníkem dřeva? Žádný problém lehce seženete TV stolky z různých druhů dřeva od dubu po jasan s možností výběru přihrádek, nebo šuplíků. Vhodnou variantou jsou nejen moderní dřevěné TV stolky, ale i retro stolky ze dřeva, které moho ojínit váš interiér. Že máte raději skleněné TV stolky? Nevadí! Výrobě TV stolků se dnes meze nekladou, proto se vyrábějí i ve varintách se skleněnou deskou, či skleněnými poličkami, které mohou být i podsvícené. Oblíbený je i futuristický design vyrobených ze sklených vláken, jejich zásluhou mohou mít stolky zaoblený tvar. Vjímku netvoří ani TV stolky. TV stolek se zkrátka neztratí v žádné domácnosti, ani v té vaší! Neváhejte a zpříjeměte si velikonoční pohádky s novým TV stolkem, který změní váš pohled na... televizi. Vybírat můžete ze široké škály TV stolků na našem partnerském webu Designoutlet.cz.

Zdroj obrázku: http://www.thescrapshoppeblog.com

Štítky: Design, Nábytek

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ