Magazín: Třešně - náušnice anebo zdroj VITAMÍNŮ?

Třešně - náušnice anebo zdroj VITAMÍNŮ?

30. června 2017 Rubrika: Doporučujeme

Aneb využijte léto a neládujte do sebe multivitamínové tablety. Trápí vás otázka, jestli do lékárny nebo na strom? Zbytečné, ne? Přeci když máte na výběr, tak upřednostněte PŘÍRODU! A rozhodně si přečtěte naše důvody, proč!

třešně 1
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com

I přesto, že byly dříve považovány za méněcenné ovoce. Dnes je odborníci řadí mezi 5 NEJZDRAVĚJŠÍCH potravin na světě!!! Ano, jsou to třešně! Ty malé úžasně sladké kuličky, které potěší Vaše chuťové buňky a zároveň také mohou vykouzlit netradiční LOOK na Vaší tváři.

Ale to je pouze bonus k tomu všemu co Vám sdělíme dále!!! Protože PŘEDEVŠÍM - mají tak úžasné účinky!! No vážně!! Takže jestli je milujete jako já a jste schopni narvat si pupky k prasknutí .. nic si z toho nedělejte a ládujte dál, je to dovoleno (ne-li přikázáno) !! A když se poté NEnalijete větším množstvím tekutiny, budeme ozbrojeni ještě na příští zimu!

Proč???

1. Protože chceme vypadat MLADĚ a SVĚŽE !!!

Antokyan (přírodní barvivo) společně s vitamínem Ca zinkem se postarají o zneškodnění tzv. volných radikálů kvůli nimž pokožka i vaziva stárnou ... olalá, mladší a svěží pleť chceme všichni!!

Zdroj fotografie: cz.pinterest.com

2. Protože chceme být ŠTÍHLÍ!

Očistný účinek, jakož i nízký obsah sodíku a tuků urychlujících snižování nadváhy!! Jsou z více než 80% tvořeny vodou a to z nich dělá nejen ovoce vhodné pro denní příjem tekutin, ale také je můžete považovat za ideální dietní potravinu po cestě za plochým bříškem. (No dobře, k tomu si i zaběháme a zaposilujeme v dalším článku), ale jako pomocníci se nám určitě hodit budou, protože pokud se snažíte shodit nějaké to kilo, třešně Vám s ním mile rádi pomohou.

No fakt!! V dužině se totiž skrývají látky, které dokážou neutralizovat mastné složky potravin a zabraňují tak vstřebávání tuků přes střevní stěny do těla + obsahují kyseliny, které podporují trávení!

Zdroj fotografie: cz.pinterest.com

3. Protože chceme být krásní navenek, ale i ZEVNITŘ!

A jak toho docílíme? Vitamíny, minerály a ANTIOXIDANTY jsou třeba. Tak proč kupovat „pilulky“, když si je můžeme natrhat na stromě?? Silné antioxidanty, obsahující v třešních nám pomůžou zbavit tělo jedovatých látek, očistit krev, ledviny, játra a zároveň ochrání před poškozením srdce a cévy, ale také buňky lidského těla před rakovinným bujením.

Mohou nám pomoci při léčbě cukrovky a také snížit cholesterol. Zabraňují poškození svalů, snižují bolest po cvičení a v dlouhodobém horizontu mohou dokonce zabránit většímu poškození.

4. Protože chceme SPÁT jako miminka!

Jelikož jsou třešně přirozeným zdrojem melatoninu, což je hormon, který pomáhá kontrolovat spánek, který je celkově pro naše tělo tolik důležitý, pojďme tomu přírodně napomoci. Prášky na spaní přeci nechceme!

Zdroj fotografie: cz.pinterest.com

5. Protože jsou prostě strašně DOBRÉ!

Jak říká vždy moje mamina: „Řiď se selským rozumem. Proč si kupovat drahé mango, když máme v sezoně třešně.!“ No a ne??? Takže vezměte košíky a sejdeme se na stromech!

Žaneta Rumlová

Žaneta Rumlová

Moje motto - "Vše se děje z nějakého důvodu. A jestli hned nezískáme, co chceme, je naopak naše obrovské štěstí :)"

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ