Magazín: Video návody z Youtube: Jak na podzimní dekorace?

Video návody z Youtube: Jak na podzimní dekorace?

04. listopadu 2015 Rubrika: Tipy pro bydlení

Podzim je nádherným obdobím hlavně pro dekorování interiéru. Nevěříte? Na podzim vše voní vanilkou či skořicí, vyndaváme teplé deky, zapalujeme oheň a vše je protknuto útulnou atmosférou. Inspirujte se dnešními videi a zkuste u sebe doma udělat něco navíc!

svicky-diy-skorice
zdroj obrázku: https://www.youtube.com/watch?v=JE5qAS6X7DI

Svíčky, plechové dýně a girlanda

Dýně, listí a svíčky jsou synonymem pro podzim. Youtuberka Kelsey natočila tři velmi snadné DIY projekty, které zvládne snad úplně každý (dokonce i děti)! Svíčku polepila skořicí, z plechových víček a trochy barvy udělala nádherné dýňové dekorace a na závěr vytvořila girlandu z listí. Nechte se inspirovat!

Podtácek, svítící sklenice, obraz a polštář

Pokud si troufnete na trochu složitější dekorace, mrkněte na toto video. Nám se speciálně líbí obraz s listem a polštář s liškou. Máte nějaké další nápady na výzdobu postele podzimními polštáři? Sem s nimi!

 

Vázy a dvě nástěnky

Máte rádi květiny a nebo vám v interiéru schází nástěnka? Žádný problém! Stačí kus dřeva a barvy, fantazii se meze nekladou. My máme rádi motivační obrázky a nápisy, a pokud se chcete každé ráno probouzet v dobré náladě, můžete si vytvořit nástěnky, na které je nalepíte.

 

Jak se vám líbili DIY projekty, které jsme pro vás našli?

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ