Magazín: Vínem opojen - Thomas Sandell

Vínem opojen - Thomas Sandell

23. září 2014 Rubrika: Světoví designéři

Zkušený švédský architekt a designer Thomas Sandell působí sám, na vlastní noze, již od roku 1990. Od této doby, kdy je tomu bezmála 25 let, nám představuje svou fantazii a umění nejen prostřednictvím designových doplňků a dekorací...

Designer - Thomas Sandell

Domy pro budoucnost

Thomas se stal velice úspěšným architektem, který v současné době má za sebou několik významných zakázek a realizací velkých objektů. Od známých muzeí až po návrhy domů pro budoucnost, které vznikají zejména ve Švédsku. Fantazie a představivost stála při něm i při tvorbě designového nábytku, doplňků a dekorací. Spolupracoval s několika švédskými i mezinárodními výrobci.

Design pro GEORG JENSEN

Víno v sobě skrývá spousta inspirace. Je dost možné, že právě chutným vínem se inspiroval i Thomas a navrhl nám kolekci pro stolování Wine & Bar pod vedením známého dánského výrobce - Georg Jensen. Doplňky a dekorace Wine & Bar jsou vyrobené z velice kvalitních materiálů. Kombinace leštěného nerezu nebo skla vypadá luxusně a elegantně. Každý doplněk je jedinečný, milovníci vína a zejména zkušení barmani jistě takové výrobky ocení.

Za svou cestu designerským obdobím získal Thomas Sandell řadu mezinárodních ocenění, kterými se může hrdě pyšnit.

Štítky: Designéři, Georg Jensen

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ