Magazín: Vzpomínky z rámečku

Vzpomínky z rámečku

06. ledna 2014 Rubrika: Designové doplňky

I v dnešní době digitálních fotoaparátů a jejich zveřejňování na sociálních sítích, se najdou ti, kteří si přejí uchovat nejmilejší vzpomínky v hmatatelné podobě. A pokaždé, když se jim zasteskne nebo si jen chtějí zpřítomnit milou chvíli s těmi nejbližšími, rámeček na fotky jim dopřeje to potěšení.

rámeček na fotky ve tvaru brýlí

Rámečky na fotky jsou strážci našich vzpomínek, navíc krásně dekorují ať už komodu či jiný regál ve vašem obývacím pokoji či ložnici.

Manželé, kteří slaví zlatou svatbu, můžou zůstat navždy mladí a krásní, i díky rámečku na fotky, ne jen díky své mysli a vzpomínkám. První krůčky, první narozeniny zda první ples vaší ratolesti. Krásná dovolená v exotice - všude palmy a jemný písek. Nebo rodinné oslavy… Na to vše můžete s fotkou vzpomínat každý den.

Rámečky jsou skvělými designovými doplňky, rámeček na fotky ze dřeva, z plastu či jiných materiálů, vykouzlí osobitou atmosféru v každém bytě. Výběr rámečků je opravdu široký, těšit se můžete z veselých barev a oblíbených motivů, ale také ze seriozních a elegantních černo-bílých kombinací, které nesmějí chybět na žádném konferenčním stolku.

Vy ještě nemáte svůj ideální rámeček? Naše inspirační kampaň plná foto rámečků vám pomůže!

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Rámečky na fotky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ