Magazín: Geometrické vzory dodají interiéru šmrnc

Geometrické vzory dodají interiéru šmrnc

09. listopadu 2015 Rubrika: Designové doplňky

Pruhy, kostky i trojúhelníky! Roztančete v interiéru hravou geometrii. Pravidelné vzory srovnají do latě každou místnost a z vašeho domova bude rázem dýchat čistota a elegance jako od renomovaných severských designérů.

polstare-interier
polstare-interier

1. Polštář bavlněný Black Block 40x40 cm, 2. Dekorativní polštář Zick, 45x45 cm, 3. Polštář bavlněný Black Marlene, 40x40 cm

Na stěny i polštáře

Geometrické obrazce na zdi dokážou s prostorem divy, stačí jenom trocha fantazie. Vyberte tóny, které k sobě vzájemně ladí a poskládejte je do hravé mozaiky na stěně. Zbytečně to nepřehánějte, volte radši střízlivé pastelové odstíny, které budou barevně korespondovat se zbytkem místnosti. Pravidelné linie vnesou do interiéru preciznost a skandinávskou čistotu. Uvidíte!

A jak oživit jednobarevnou pohovku? Vsaďte na polštáře s výraznými geometrickými vzory. Několik různorodých polštářů s pravidelnými tvary probudí sedačku z podzimního spánku.

geometricke-vzory

Geometrie v rámu

Rovné linie se bude parádně vyjímat i na obrazech. Taková malba v interiéru vytvoří originální dominantu, která na první pohled upoutá pozornost. Slaďte s ní i ostatní doplňky v interiéru a rázem poznáte, jak váš domov prokoukne.

geometrie-v-interieru
obrazy-geometrie

1. Obraz z akrylátového skla Edition Nr. 141230, 2. Obraz Fifty50 Cubic, 50x50 cm, 3. Obraz z akrylátového skla Edition Nr. 141007

Doplňky

Pohrajte si v interiéru i s doplňky, ty mají totiž tu čarovnou moc dotvořit vyznění celé místnosti. Mrkněte na veselé vázy a květináče nebo na nejrůznější kuchyňské náčiní. Kombinujte geometrické vzory i tvary, namícháte tak minimalistický styl interiéru, který bude hýřit barvami a pozitivní energií.

geometrie-doplnky

1. Váza porcelánová Marlene, 20 cm, 2. Váza porcelánová Random, 20 cm, 3. Podnos melaminový Prisma, 44x29 cm

Poličky

Geometrie neminula ani poličky. Jistě, u poliček jsou pravidelné linie nutností, i tady se ale dají najít zajímavé a netradiční kousky. Zvláště pokud přidáte barvy a vlastní fantazii. Poskládejte poličky do vlastní mozaiky nebo je oživte veselými odstíny. Anebo obojí!

policky-geometrie

1. Stolek / nástěnná police Xaver, 38 cm, dub, 2. Nástěnné police dřevěné Pentagon, sada 2 ks

Štítky: Dekorativní polštáře, Remember, Vázy

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ