Magazín: Veselé letní doplňky mají v interiéru pré

Veselé letní doplňky mají v interiéru pré

25. června 2017 Rubrika: Designové doplňky

Povídá se, že je zbytečné převlékat interiér dle ročních období. Tss. Šatník si přeci ženy také přizpůsobují podle nejnovějších trendů a také podle počasí venku, nebo ne? Tak přoc by to takhle nešlo i doma?

Letní interiér
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/60869032444058334/

Nemusíte přeci rovnou vyměňovat komplet celý interiér a nábytek. Stačí pár správných maličkostí, které vykouzlí úsměv na tváři vám i vašemu interiéru, kterému to jen a jen prospěje. Zabrouzdali jsme do našeho partnerského obchodu DesignOutlet.cz a vybrali jsme tam pro vás pár nezbytností, které létem a pozitivní náladou přímo srší.

Letní interiér 1
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/522980575460215424/

Tutti Frutti a eňo ňuňo

Podnadpis zní trochu jako barevná zmrzlina a slovník malého teenagera. Je ale léto a to přímo volá potom, abysme se odvázali. A kde jinde začít než ve svém interiéru? Možná to zní jako klišé, ale vážně opravdu záleží, do jakého interiéru se probudíte.

Takže. K létu patří sladké a šťavnaté ovoce. Plno barev. Hodně sladkého jídla. Za prvé - ananasy. Ty se na svém výslusní a příčce number one drží už pěkných pár sezón. Přiznejte se. Je snad někdo, kdo ještě nikdy nepotkal tričko, na kterém je ananas s brýlemi? Já myslím, že zrovna tohle viděl snad každý. Je to prostě nepřehlédnutelný dekor, který by měl určitě zavítat i k vám domů.

Letní interiér 2
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/341358846740160999/

Trendy jsou většinou dekorace a doplňky v podobě dekorativních polštářů. Ty mohou mít veseleé geometrické vzory, které má např. značka Merowigs nebo dekor v podobě tropických a subtropických motivů. Největší obliba je vzor kaktusů, exotických květin a hlavně růžových kamarádů - plameňáků.

Zelená je trááva..

Tenhle podnadpis ukazuje jasnou radost z letního období, Ještě aby ne. Tráva nám zelená, všechno kvete a tím je okolo nás plno energie a pozitivní nálady. Takže je to jasné. Teď musí přijít otázka: Jak zakomponovat zelenou barvu do interiéru? Vsaďte na menší dekorace a doplňky. Třeba v podobě koberců se vzorem, příbory, sklo nebo další doplňky pro stolování.

K létu ale neodmyslitelně také patří květiny, které musíte dát do váziček, žejo. Proto jsme pro vás jako další skvělý tip vybrali designovou vázu.

Dessert Chic a pouštní vedro

Možná tenhle pojem znáte možná ne. Ale další věc, která k létu patří je teplo, písek, pouště, dovolené, zlato, kopce, neutrální tóny pískové a zase ty jedinečné kaktusy.

Tak tohle je ve zktrace pojem dessert chic, který má v zásuvce uložené především neutrální tóny béžové barvy a přednost dává těmto materiálům! dřevo, kámen, len a balvna. Dekorace tohoto stylu působí klidně, vyrovnaně a tak nějak jemně.

Tipů a rad je samozřejmě nekonečno, proto v tomhle tématu budeme postupně pokračovat celé léto.

Štítky: Dekorativní polštáře, Design, Designové dekorace

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ