Magazín: Značka Danish style: severská originalita s příznivou cenou

Značka Danish style: severská originalita s příznivou cenou

30. prosince 2015 Rubrika: O nábytku

Chcete, aby váš interiér vypadal co možná nejsjednoceněji? Nemusí to znamenat, že si vše pořídíte od jedné značky, ale stejné prvky v jedné místnosti prostě vypadají skvěle. Dnes vám proto představíme značku Danish style, která se pyšní velkým výběrem nábytku i dekorací v severském stylu a navíc za skvělou cenu!

danish-style-danska-znacka
zdroj obrázku: designoutlet.cz

Danish style je prvotřídní dánská značka, jejíž výrobky jsou prvotřídně zpracované v originálním designu. Díky efektivní a rychlé výrobe i distribuci si ho může dovolit nejeden fanoušek designu. Nábytek je vyráběn pro normální lidi, a ne architekty, kteří jsou na bláznivé konstrukce zvyklí. To však neznamená, že by byl nudný a nezajímavý.

Každý rok je však představeno mnoho nových kolekcí, takže pokud se vám něco z nabídky našeho partnerského obchodu Designoutlet.cz zalíbilo, rozhodně neváhejte. Kolekce se většinou velmi rychle vyprodá a téměř nikdy už se do nabídky nevrátí.

Dekorace

Danish style umí navrhovat nevšední dekorace. Na jednu stranu jsou velmi jednoduché, ale na druhou z nich dýchá něco neobvyklého - něco, co rozhodně ve skoro žádném obchodě neseženete. Nám se moc líbí polštáře, hodiny i obrazy.

dekorace-design-danish-style
zdroj obrázku: designoutlet.cz

1) Dekorativní polštář Anatol II. , 45x45 cm, 2) Nástěnné hodiny Old Style, 45 cm, 3) Zarážka do dveří dřevěná Living, 13 cm 4) Obraz London, olej na plátně, sada 2 ks, 5) Dekorativní polštář Marble, 45x45 cm

Nábytek

Nábytek značky Danish style se různí podle kolekcí. Jak ale můžete sami vidět na dalších fotografiích, všechen je vyroben z velmi kvalitního dřeva.

Kromě úžasných stolů v jejich nabídce najdete i různé židle, křesílka či lampy ...

danish-style-nabytek-jednoduchy
zdroj obrázku: designoutlet.cz

1) Jídelní stůl kulatý Gravy, 110 cm bílá, 2) Židle s područkami Octopus (SET 2 ks), černá kůže, 3) Podlahová lampa nastavitelná Stativ, 90 cm, 4) Jídelní židle s područkami Mayflower (SET 2 ks), dub

Skříně a komody

Snad největší položkou v sortimentu této severské značky jsou různé skříně a komody. Designéři stále ještě nepřestali navrhovat nové a nové kusy, které jsou všechny z kvalitního dřeva, ale zároveň se od sebe markatně liší. Která kolekce nejvíce zaujala vás?

danish-komody
zdroj obrázku: designoutlet.cz

1) Komoda s 5 zásuvkami Mayflower, 116 cm, dub, 2) Skříň s 4 dvířky Imperial, 112 cm

danish-komody-televizni-stolky
zdroj obrázku: designoutlet.cz

1) Skříň se zásuvkami a dveřmi Prime, 180 cm, 2) TV stolek se zásuvkou Horn, 150 cm

Štítky: Bytové doplňky, Dánsky design, Dánský nábytek, Dekorativní polštáře, Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ