Ochrana osobních údajů | DesignLive.cz

Stránka: Vše o nákupu / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost STARCON design, s.r.o., síldem Lisabonská 799, 190 00 Praha 9, IČ: 27865282, provozovatel internetového nákupního klubu DesignLive.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. V žádném případě nejsou tyto údaje poskytovány třetí straně.

Jaké údaje jsou shromažďovány?

Pro realizaci obchodní transakce od vás potřebujeme znát jméno (případně název firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací, pokud se liší), telefonní a mailový kontakt. V našem účetním systému jsou pak evidovány všechny obchodní transakce zákazníků, kteří u nás nakoupili.

K čemu údaje slouží?

Pro úspěšnou realizaci vaší objednávky (nákupu a dodání zboží na vámi určené místo) s vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje s vaším souhlasem získáme při vaší registraci nebo při vyplnění objednávkového formuláře.

Uvedení správné e-mailové adresy je důležité proto, abyste obdrželi potvrzení objednávky, potvrzení o přijetí platby, informaci o expedici zboží, případně výzvu k osobnímu odběru. Telefonní číslo potřebujeme proto, aby bylo možné ověřit jakékoli nesrovnalosti v objednávce a hlavně aby vás mohlo expediční oddělení kontaktovat pro domluvení termínu dodání. Pokud se nám nepodaří klienty kontaktovat a domluvit s nimi termín dodání, zásilku neexpedujeme. V případě uvedení chybné nebo neúplné dodací adresy se může stát, že přepravní společnost nebude schopná zásilku doručit.

Jak můžete existenci osobních dat ovlivnit?

Po přihlášení do internetového nákupního klubu DesignLive.cz můžete své osobní údaje editovat či mazat. V případě, že chcete vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nás nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@designlive.cz. V případě, že jste u nás již nakoupili, můžete požádat o zrušení vaší registrace, údaje na vystavených daňových dokladech však není možné zpětně měnit či mazat.

879 výdejních míst po celé ČR HOTLINE: +420 222 765 200 (po - pá: 9:00 - 17:00) obchod@designlive.cz

CHCETE UŠETŘIT 100 KČ
PŘI VAŠEM PRVNÍM NÁKUPU?

Vyplňte Váš e-mail a získejte ihned klubovou kartu DESIGNCard.

Váš e-mail:

Navíc získáte: