Magazín: 3 blogy, které vás inspirují

3 blogy, které vás inspirují

18. února 2015 Rubrika: Doporučujeme

Pokud stejně jako já hledáte inspiraci nejčastěji na internetu, jste na správném místě. Blogy o bydlení, designu či interiérových doplňcích jsou často psány největšími nadšenci, a tak z nich inspirace přímo čiší. Já dnes vybrala tři blogy, které se mi moc líbí a doufám, že osloví i vás.

vintageblog
zdroj fotky: vintageblog.cz

Vintage blog

Pokud se pohybujete v blogovém světě, a máte rádi krásné věci zasazené do interiéru, určitě budete Vivi znát. Její blog je nadmíru inspirativní ve všech směrech, protože své čtenáře seznamuje s kosmetikou, módou, cestováním i bytovými doplňky, které má ráda. Všem nadšencům do bydlení se budet líbit rubrika “Jak bydlím”, kde autorka ukazuje střípky ze svého domova. Spíše než samotný nábytek a interiér uvidíte malé drobnosti, které zkrášlují atmosféru.

Lucie white living

Blogerka Lucie má už na první pohled moc ráda bílou barvu, která vládne nejen jejímu blogu, ale hlavně interiéru. Na svém blogu remodeluje starý nábytek, má rubriku DYI a celou jednu složku věnuje pouze zahradě. Její příspěvky jsou plné krásných fotek domácích mazlíčků a květin. Mezi její další záliby patří i pečení, takže pokud máte rádi sladkosti, neváhejte, a běžte její blog navštívit.

lucie-white-living
zdroj fotky: luciedeml.blogspot.cz

Vintagelover

Tento blog má podtitul “staré je krásné, blog právě o tom” a říká naprosto vše. Monika píše o bydlení, zahradě, renovaci starých věcí a vybírání dekorací. Má ráda nápady, které stojí jen pár korun a na svém blogu se je snaží realizovat. Její největší inspirací jsou skandinávský design a výrobky ve stylu vintage, a to především v bílé barvě. Monika na svůj blog dává nejen fotky svého domova, ale často se inspiruje i cizím bydlením, fotí květiny a peče.

vintagelover
zdroj fotky: vintagelover.cz

Štítky: Bytové doplňky, Design, Designové dekorace

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ