Magazín: 3 mé oblíbené blogy o bydlení

3 mé oblíbené blogy o bydlení

14. ledna 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Rady do domácnosti, DIY tipy, designová inspirace – to už dávno není výsadou lifestylových časopisů. Na internetovou scénu vtrhly blogerky! Na rozdíl od magazínů se vám dostane osobních rad od konkrétních osob, které sdílejí stejné potěšení i trable jako vy. Podívejte se na jejich osobitý styl a přístup k designu. Tady jsou tři, které sleduji nejraději.

Lucie living

Sníte o romantickém bydlení v přírodě? Lucie ho proměnila ve skutečnost. Bydlí ve starém mlýně, který postupně rekonstruuje. K tomu má ještě dvě neposedné ratolesti, ale hlavně velký zájem o design a krásné bydlení. Pokud chcete nakouknout do jejího inspirujícího světa, navštivte její web.

Z blogu Lucie, fotka jejího interiéru
Z blogu Lucie, fotografie jejího interiéru.

Jane at home

Jana se svojí kolegyní Lucií sdílí podobné pohádkové bydlení v přírodě, kam se rozhodla odstěhovat z městského paneláku. Je obdivovatelkou střídmého severského designu, do kterého oblékla svůj dům. Kromě bydlení zajímá Janu i vaření, módní doplňky nebo šperky. O všechno se dělí na svém webu.

Z blogu Jany
Fotografie z blogu Jany.

La Petite Anne

Anna sní o povolání interiérové designérky a kariéru si buduje i prostřednictvím svého originálního blogu. Anně nechybí smysl pro humor, takže na jejím blogu nejen nasajete designovou inspiraci, ale zároveň se dobře pobavíte. Vedle zařizování interiérů je jejím velký koníčkem pečení a taky všechny možné DIY nápady.

DIY nápady od Anny
DIY nápady od Anny.

Štítky: Design, Interiérové dekorace, Severský design

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ