Magazín: 3x inspirace pro vkusnou jídelnu

3x inspirace pro vkusnou jídelnu

25. ledna 2016 Rubrika: Tipy pro bydlení

Jídelna je srdcem každého domova, právě tam se odehrávají všechny důležíté rodinné rituály. Dejte si proto záležet, aby dýchala pohodou a přátelskou atmosférou. Omrkli jsme pro vás nové trendy, se kterými vaše jídelna prokoukne.

jidelna
zdroj: www.mydomaine.com

1) Minimalistická harmonie

Máte rádi, když prostor dýchá, a na moc nábytku vás neužije? Inspirujte se skandinávským designem, který ctí čistotu a vzdušnost v interiéru. Sáhněte jen po pár kouscích nábytku a nechte vyniknout doplňky. V kurzu jsou teď meděné a stříbrné misky a svícny, s nimiž interiér získá punc vytříbeného stylu a elagance.

jidelna-2
zdroj: www.bloglovin.com
jidelna-3

1. Jídelní stůl kulatý Milenium, 110 cm, bílá/dub, 2. Lustr kovový Cover, 44 cm, černá, 3. Jídelní židle dřevěná Rino (SET 2 ks), 4. Mísa z měděného drátu Diba, 35 cm, 5. Dekorativní polštář s potiskem Sita, 50x30 cm korálová, 6. Jídelní židle Damian (SET 2 ks), dřevo/bílá, 7. Váza porcelánová Marlene, 13 cm, 8. Jídelní / jednací židle dřevěná Kingdom (SET 2 ks), krémová, 9. Jídelní židle Lara (SET 4 ks), 10. Jídelní stůl Milenium, 160 cm, dub

2) Kouzlo skla

Bojujete s nedostatkem místa? Poohlédněte se po skleněných stolech, které dokážou prosvětlit a vizuálně zvětšit prostor. Navíc vypadají v interiéru přímo luxusně. Skleněným stolům sluší kombinace s černými židlemi, doplňky zachovejte v černobílých tónech a uvidíte, že výsledek bude stát za to!

jidelna-4
zdroj: www.minimalisti.com
jidelna6

1. Váza Embrace malá, 16,5 cm, 2. Mísa Bloom, petit, 3. Podlahový svícen pětiramenný Florid, černá, 4. Svícen skleněný Blanca, 26 cm, 5. Stolek s nerezovou podnoží Minor, 30 cm mléčné sklo, 6. Jídelní židle Chanty (SET 2 ks), černá, 7. Jídelní stůl Mayland, 180 cm

3) Venkovská romantika

Do třetice pro vás máme inspiraci plnou vůně dřeva a starých časů. Pokud máte rádi útulno a prostor, ze kterého na první pohled cítíte domácí pohodu, mrkněte na dřevěné stoly i lavice. Vhod přijdou i dopľňky ve stylu shabby chic i starožitné vázy a svícny.

jidelna-7
zdroj: www.magnoliamarket.com
jidelna-m

1. Jídelní stůl rozkládací Western, 244 cm, 2. Prostírání Rainy polyratan/bambus, 45x30 cm, 3. Nástěnné hodiny Old Style, 45 cm, 4. Etažér malý Forde, 16 cm, 5. Jídelní židle dřevěná Rino (SET 2 ks), 6. Úložná krabice s víkem dřevěná Maritime, 12 cm, 7. Skříňka se zásuvkami a dvířky z masivu Corti, 145 cm, 8. Lavice s dřevěnou deskou Harvest, 170 cm

Štítky: Doplňky pro stolování, Jídelní stoly, Jídelní židle, Stolování

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ