Magazín: 5 designových kousků, které rozzáří interiér

5 designových kousků, které rozzáří interiér

13. června 2016 Rubrika: Designové doplňky

Někdy stačí přidat jeden důmyslný kousek a váš domov dostane zcela nový ráz. Přesně takových pět designových lahůdek jsme pro vás vybrali. Mrkněte na neotřelé dekorace, které padnou vašemu interiéru jako ulité!

interier-seversky-design

1) Pohoupejte se

Houpací křesla měly už naše babičky a věděly dobře proč. Uklidňující houpání vám dobije baterky po náročném dnu a možná i ukolíbá do příjemného spánku. Navíc elegantní design křesílek skvěle doplní jakýkoliv interiér a dodá mu na hravé rozvernosti.

houpaci-kresla

2) Poličkománie

Hranaté, kulaté, geometrické i v nejrůznějších odstínech. S poličkami se zkrátka roztrhl pytel. A není divu! Můžete je nekonečně skládat, přeskupovat a vytvářet tak stále nové kombinace. K tomu jsou skvělými pomocníky, díky kterým budete mít všechny nezbytnosti vždy po ruce.

policky
nastenne-policky

3) Nohy nahoru

Prvek, který zapadne do každého interiéru? Tím je jednoznačně všestranná taburetka. Elegantní stoličky poslouží jako praktický odkládací stolek i pohodlná podnožka. Jsou k mání v rozmanitých tvarech i barvách, takže si určitě najdete svého favorita.

taburetky

4) Podlehněte LED osvětlení

LED lampa dokáže zvýraznit a opticky pozvednout interiér. Zkuste barevné LED osvětlení od značky Remember. Uvidíte, jak váš domov promění a dodá mu nádech vytříbené elegance.

led-osveteleni

5) Vintage hodiny

Jak zaplnit prázdnou stěnu? Vyzdobte ji zajímavými vintage hodinami. Elegantní kousky vás přenesou do stylu viktoriánské Anglie a naplní váš domov romantickou atmosférou s nádechem nostalgie.

hodiny

Štítky: Designové hodiny, Křesla, Lampy, Osvětlení a svítidla, Remember, Taburetky

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ