Magazín: 5 kousků od značky Papillon, které si zamilujete

5 kousků od značky Papillon, které si zamilujete

11. ledna 2016 Rubrika: Doporučujeme

Vzdušný design, nápadité skloubení keramiky, kovu i skla. To vše charakterizuje německou značku designového nábytku Papillon. Dali jsme pro vás dohromady pět TOP kousků, které si bezpochyby zaslouží vaší pozornost.

papilllon

1) Konferenční stolky Nelly

Patří v interiéru sklo a kov k vašim srdcovkám? Pak vám stolky Nelly zahrají do noty. Netradiční provedení spodní části zaujme starožitnou zlatou patinou, která ve spojení čirou skleněnou deskou tvoří elegantní souhru. Navíc jsou stolky k mání ve více velikostech i tvarech, takže je můžete kombinovat podle chuti.

konferencni-stolky-Nelly

2) Rámečky na fotky

Fotografie v interiéru je nestárnoucí klasika, co to ale zkusit s kapkou originality a stylu? Půvabné rámečky od značky Papillon poskládají vaše vzpomínky do zajímavé koláže, takže je budete mít všechny hezky pohromadě. Fotografie se dají vyměnit i za oblíbené obrázky, které vkusně ozdobí každou zeď.

ramecek-na-fotky-composion

3) Etažéry

Vaše cukroví, sušenky i ovoce čeká nové místo! Nabídnou ho elegantní etažéry, jenž dají vašemu kuchařskému umění vyniknout hned v několika patrech. Jestli si potrpíte na bezchybně prostřenou tabuli, anebo se vám prostě jen líbí krásné věci, etažéry by vás neměly minout.

etazery

4) Stolní lampy

Jestli pro vás lampa není jen nezbytný zdroj světla, ale dokážete ocenit i jeho kvalitu a design, koukněte na lampy Papillon. Světlé tóny skvěle kombinují s rafinovaným provedením, který potěší každého designového nadšence.

lampy

5) Paravány

Nakonec jsme pro vás nachystali designovou třešničku na dortu. Jsou jí netradiční paravány, kterých má značka Papillon v nabídce hned několik. Užitečné zástěny představují chytré řešení, jak rozdělit prostor nebo třeba jen oddělit pracovní kout. Výsledek bude opravdu jako s lehkostí motýlích křídel - čistý, úsporný a elegantní.

paravan
Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ