Magazín: 5 nejoblíbenějších designovek roku 2015

5 nejoblíbenějších designovek roku 2015

28. prosince 2015 Rubrika: Doporučujeme

Uplynulý rok nás opět přesvědčil, že zájem o kvalitní designové bydlení stále roste a vy ho dokážete ocenit. Které kousky jste si ale opravdu zamilovali? Představujeme výběr pěti designovek, které vám přirostly k srdci nejvíce!

1) Lustr Silvia

Designová světla VITA z Dánska se stala jasnou jedničkou v uplynulém roce. Nepopiratelným bestsellerem, který si získal vaše srdce, je závěsný lustr Silvia. Jeho originální design zaujme na první pohled a dodá osobitost každému interiéru. Světlo navíc nemusíte jen zavěšovat na strop, stačí přidat vhodnou podnož a rázem získáte stolní nebo stojací lampu.

Lustr-zavesny-VITA-Silvia-bila
Lustr-zavesny-VITA-Silvia-bila

2) Věšák Gerry

Originalita a nápadité zpracování nechybí ani stylovému věšáku Gerry. Okouzlí minimalistickým provedením s hravými detaily, ve kterých se nezapře jeho severský původ. Stojí za ním totiž značka Design by Skandinavia, která je zárukou preciznosti a nejvyšší kvality.

vesak-na-kabaty-gerry
vesak-na-kabaty-gerry

3) Křeslo Lisa

Jednoduchý a čistý design bez zbytečných kudrlinek. Tak by se dalo v krátkosti charakterizovat křeslo Lisa, které se tento rok stalo jednou z vašich srdečních záležitostí. A není divu. Fandíte-li severskému designu, tenhle kousek okořeněný špetkou retro stylu vás zaručeně okouzlí.

kreslo-s-podruckami-lisa-seda

4) Hodiny Franklin

Jestli na designových hodinách Franklin něco upoutá pozornost, tak je to jejich nekonečná univerzálnost. Poteší jak romantické duše, příznivce moderních stylů i vyznavače retro a shabby chic interiérů. Jejich osobitý design zkrátka sluší každému prostoru. Není proto divu, že se staly z naší hodinové nabídky těmi nejoblíbenějšími.

nastenne-hodiny-franklin-36-cm-cerna

5) Čajový svícen Lotos

Svícny a svíčky patří k vašim nejmilejším doplňkům. V tomto roce u vás zvítězil romantický svícínek Lotos, který zůstává stálicí naší nabídky. Zaujme něžným designem, který připomíná otevřený květ. K mání v je v mnoha odstínech i provedeních, které elegantně ozdobí nejeden stolek nebo poličku.

cajovy-svicen-lotos

50 nejoblíbenějších bestsellerů teď získáte s velkými slevami. Mrknout na ně můžete tady.

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ