Magazín: 5 tipů na rozzáření vašeho domova

5 tipů na rozzáření vašeho domova

31. ledna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat, Tipy pro bydlení

Každý z nás se potřebuje dobíjet energií a dobrou náladou. Toho nejlépe dosáhnete tak, že se obklopíte lidmi a předměty, které vám s tím pomůžou. A protože s lidmi to někdy jde ztuha, je dobré začít předměty. Vyzdobte si byt tak, aby doslova zářil a pozitivní energie z něj jen sálala.

moderní obývák s barevným obrazem designové osvětlení Vita dekorativní svícen Lotos lesklé luxusní dopl¨ky Georg Jensen - Precious vtipné dekorace - roztomilé sovičky

Barvy

Je jasné, že šedivé a tlumené tóny ve vás výbuch pozitivní energie zrovna nevyvolají. Proto zařaďte do svého interiéru i nějakou barevnou bombu.
Pozor, s barevnými doplňky to ale nepřehánějte, klidně postačí jeden výrazný barevný obraz.

Osvětlení

Správné světlo, to je základ, pomocí kterého můžete rozzářit byt doslova a do písmene. Zapomeňte na klasické lustry a lampy.
Designová světla dodají nejen záři, ale i potřebnou jiskru.

Svíčky, svícny

Další zaručený způsob, jak oživit interiér. Zářící svíčka navíc dodá hřejivou atmosféru. Nevšední svícny vám také pomohou navodit romantickou atmosféru.

Zářivý lesk

Vysoce leštěná nerez, je přesně to co hledáte. Nejen, že vypadá opravdu luxusně a elegantně, ale leskne se a září až oči přecházejí

Vtip a nápad

Smích prodlužuje život, a proto bychom ho měli praktikovat co nejvíce. Proč se tedy neobklopit dekoracemi, které nám každý den vyvolají úsměv na tváři?
Třeba roztomilými soškami zvířat.

Štítky: Design, Designové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ