Magazín: 5 trendů pro interiér na podzim 2015

5 trendů pro interiér na podzim 2015

21. října 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Podzim už je tady a mnoho domácností s novým ročním obdobím mění své dekorace. Co je trendy pro letošek? Podívejte se sami!

podzimni-interier
zdroj obrázku: pinterest.com

Vrací se temné barvy

Po rozjásaném letu, kterému dominují pastelové odstíny, jsou na řadě tmavé barvy. Podzimnímu interiéru dominují rubínová červená, olivová zelená a tmavě oranžová, hnědá nebo modrá. Celý prostor tak působí velmi uklidňujícím a útulným dojmem naráz.

interier-podzim-2015
zdroj obrázku: pinterest.com

Mixování kovů

Speciálně tento podzim jdou do módy různé kovy, které se mezi sebou mixují. Zlatá, stříbrná, či světle růžová ... to jsou odstíny kovu, jejichž kombinace vynikne snad v každém interiéru. Co vy na to?

mixovani-kovu-barev
zdroj obrázku: pinterest.com

Tapeta na stropě

Další horkou novinkou tohoto podzimu jsou tapety na stropě. Přijde vám to šílené? Tapety dokáží udělat s interiérem divy, to se ví už dlouho, ale jedinečná tapeta na stropě dokáže z obyčejné místnosti vykouzlit cosi nadpozemského. Všem návštěvám budou přecházet oči, protože něco takového se zatím v českých končinách tak často nevidí.

tapeta-na-strope
zdroj obrázku: pinterest.com

Geometrické vzory

Grafické geometrické vzory také nejsou žádnou novinkou, ale do módy mají přijít právě tento podzim. Přidávají do interiéru hodně energie a rozbíjí často nudné nevzorované věci kolem. Skvělé jsou třeba geometrické polštáře.

geometricke-vzory
zdroj obrázku: designlive.cz

Keramika

Keramika byla IN před několika lety, a letos opět dostává čím dál více prostoru. Pozornosti se jí dostává hlavně v segmentu doplňků, kde tvoří úžasnou jednotu právě s kovovými kousky. A mixování různých materiálů? To je na podzim 2015 v módě také!

keramika-v-interieru
zdroj obrázku: pinterest.com

Štítky: Dekorativní polštáře, Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ