Magazín: 8 originálních stolů, které vás uchvátí

8 originálních stolů, které vás uchvátí

04. září 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Že designéři, dokážou nemyslitelné je nám více než jasné. Nechte se okouzlit kombinací krásného umění, pořádným talentem a užitečností, které vytvořili!

John Houshmand

Je až neuvěřitelné, co se dá ještě vymyslet. Důkazem je tento designér, který se nebojí být extravagantní. Tabu pro něj není vůbec nic. Jen se podívejte. Koho by napadlo dát půlku kmene do stolu tak, že z něho bude rázem i stolová deska?

Originální stůl

John Foster

Vytvořil koktejlový stolek, který bude vyzývat všechny hosty k tomu, vzít své fotoaparáty a zvěčnit si ho. Celý vtip tkví v kulaté stolové desce, která je umístěná na obrácené pyramidě elegantně broušených krystalů. Konečný efekt je neuvěřitelný.

Koktejlový stůl

Duffy London

Houpací stůl a židle? Myšlenkou tohoto spojení od známé designérky je přenést dětské hřiště do Vaší jídelny nebo do zasedací místnosti, pro zlepšení nálady. Jen si ho představte u vás doma. Zkrátka tento hravý design dokáže pořádně inspirovat a potěšit všechny věkové kategorie.

Houpací stůl a židle

Haiko Cosnelissen

Bylo vaším snem se ráno probudit, jít bosý po trávě, kde je cítit čerstvá rosa s kávou či čajem v ruce a nasávat ten krásný pocit přírody okolo vás? Tento piknikový stůl má za úkol tento pocit navodit i v domovech, kde nemáte takovouhle možnost. Nebojte se vylít pití na stolovou desku. Ta je totiž z opravdové trávy.

Stůl s travnatou deskou

Greg Klassen

Tento designér se řídí krásami dřeva a stolové desky. Veškerý design a návrhy podřizuje krásám materiálů a konečných úprav. Má rád, když konečný výrobek podtrhuje konečnou přirozenou krásu použitých surovin. Podívejte se na skvostný stůl, který má masivní stolovou desku a uprostřed ní je sklo, které vypadá jako řeka.

Stůl se skleněnou deskou

Liana Yaroslavsky

Když je člověk malý, představuje si věci, které jsou nemožné. Liana dokázala tuto představivost zhotovit a vytvořila tak "Bublinkový stůl". Základem je skrytá deska, která vytváří již zmiňované bubliny. S tímto stolem se zkrátka budete cítit jako Alenka v říši divů.

Bublinkový stůl

David Gill

Jak relaxujete? Je pro vás relaxací krásné jezero, kde jsou okolo skály a lesy? Stačí se podívat na "Jezerní stůl" a rázem si tam budete připadat. Tento designér se řídí heslem: "Krása je v tom, být jiný". Myslím, že skvělým důkazem je i tento stůl, kde stolová deska odráží vzdušný pohled na krajinu.

Jezerní stůl

Matthew Robinson

Tento "čokoládový stůl" jistě potěší všechny nadšence, kteří mají rádi dobrou čokoládu a kakao. Tento britský designér má rád kontrast, proto zde figurují 2 tabulky. Tyto konferenční stolky ve vás mají vyvolat smysl pro humor a tím v lidech vyvolat "lahodné" sdružení. Posuďte sami, co si o tom myslíte.

Čokoládový stůl

Mít jeden z těchto stolů doma, tak by vám ho chtěla odnést nejedna návštěva. Který je vaším favoritem?

Zdroj: boredpanda.com

Štítky: Design, Designéři, Jídelní stoly, Nábytek

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ