Magazín: Čáry máry s doplňky: Nechte promluvit kov a dřevo

Čáry máry s doplňky: Nechte promluvit kov a dřevo

05. října 2015 Rubrika: Designové doplňky

Jak namíchat tu správnou kombinaci doplňků, která bude působit harmonicky a přirozeně? Vyhněte se přeplácaným mixům všeho "co dům dal" a nechte promluvit zaručenou klasiku - kov a dřevo. Mrkněte, jaké divy dokážou!

1) Stříbrná

Máte rádi eleganci a čistotu? Sáhněte po dekoracích ve stříbrných tónech, které domovu vnuknou punc luxusu a vytříbeného stylu. Na výběr je toho nespočet - od dlouhých svícnů po oblé vázy. Stříbrné doplňky budou slušet hlavně interiérům, kde vevodí bílá barva a sklo, nebojte se ale i jiných experimentů. Co třeba ve spojení s černou?

interier-stribro
stribro-doplnky

1. Designové doplňky GEORG JENSEN, 2. Svícen Cobra střední, 2 ks, 3. Svícen pro čajovou svíčku Ribbons, 2 ks, 4. Stolní lampa Tear, 58 cm

2) Měď

Meděné doplňky jsou doménou hlavně severských designérů. Jste-li i vy zamilovaní do skandinávského designu, meděné dekorace by u vás doma neměly chybět. Poohlédněte se po blýskavých lustrech i jednoduchých lampičkách. Měděnou můžete bez problémů kombinovat i se střbrným tónem. Uvidíte, že různorodé kovové odlesky se hned stanou luxusní ozdobou ve vašem interiéru.

interier-kov
doplnky-kov

1. Stojan na šperky ve tvaru Stromku, 31 cm, měděná, 2. Lustr závěsný VITA Silvia mini, měď, 3. Stolní hodiny Budík, 56 cm, měděná, 4. Dekorace keramická And, 20 cm, měděná, 5. Stolní lampa kovová Spot, 47 cm, měděná

2) Dřevo

Lákají vás víc než moderní interiéry hřejivé a útulné pokojíky? Pak je pro vás jasnou volbou dřevo, které navrátí do vašeho domova harmonický pocit přírody. K mání jsou misky, tácy i jednoduché dekorace. Dřevěná souhra doplňků z vašeho domova vykouzlí romantické místo, kam se bude radost vracet.

drevo-interier
drevo-doplnky

1. Dekorace třešeň Wood keramická, 60 cm, 2. Mísa keramická Wood, 50 cm, 3. Dřevěný podnos kulatý Scandia, sada 3 ks

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Interiérové dekorace

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ