Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Kozoroh

Design dle znamení zvěrokruhu - Kozoroh

29. května 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Zemské znamení Kozoroha poukazuje na introvertní a pragmatickou osobnost. Kozorozi jsou důslední a jdou si za svým cílem a takový je design, který upřednostňují – praktický s jemnými náznaky rozvernosti. Pojďme se ponořit hlouběji do designové duše Kozorohů…

Designové doplňky dle znamení zvěrokruhu

Kozorohové jsou rození plánovači. Když nemají na každou věc rozvrh, jsou z toho nesví. Improvizaci od tohoto znamení rozhodně nečekejte. Záleží jim nejen na výsledcích, kterých dosáhnou, ale i na tom, jak se na ně dívá okolí. Jsou mistry sebekázně a tvrdí dříči. S tím souvisí i jejich vybraný vkus, který se s věkem těchto znamení vlivem zkušeností a nabyté moudrosti zlepšuje. Kozorozi zkrátka zrají jako víno.

Se sebekázní tohoto znamení jsou spojeny nejen ženy ve znamení Kozoroha, ale i muži. Ženy jsou vážné, zdrženlivé a přísné. Často bývají označovány za „chladně krásné.“ Podobně na tom jsou i muži Kozorozi, pro které je důležitá kariéra a vlastní úspěch. Tíhnou k perfekcionismu a to se odráží i ve výběru partnerky, kterou volí nikoli dle jiskření a lásky, ale spíše dle výše finančního konta. Muži Kozorozi zkrátka hledají „vhodnou partii.“ Nemusí to však platit u všech, vždyť vyjímky potvrzují pravidlo.

V oblasti designu mají Kozorozi jasno. Milují tradiční nábytek z masivu, luxusní kožená křesla a pohovky, které doplňují zajímavými polštáři, či orientálními koberci. Stejně jako designéři i Kozorozi rádi kloubí tradici s inovací a to především v kanceláři, která dle založení Kozorohů musí být dokonalá a reprezentativní.

Na doplňky si toto zemské znamení příliš nepotrpí, proto jsou kuchyně Kozorohů zařízené především efektivně a prakticky, aby Kozoroh vždy věděl kam sáhnout. Kozorozi si totiž rádi plánují jídlo dopředu, proto se často vyskytují v kuchyni i v pozdních večerních hodinách. Jejich jídlo, stejně jako jejich život nepřipouští improvizace. K zásadové povaze tohoto znamení se skvěle hodí barvy, které mu byly dány do vínku – břidlicová šedá, či lesní zelená.

Pokud máte mezi blízkými nějakého zásadového Kozoroha mohl by jej potěšit například luxusní kancelářský doplněk od Georga Jensena, či designový nábytek, který si můžete prohlédnout na www.DesignOutlet.cz.

Zdroj: www.styleathome.cz

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ