Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Panna

Design dle znamení zvěrokruhu - Panna

19. června 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Všichni víme, že existuje souhvězdí Panny, sličné panny byli i v příbězích o rytířích. Panny jsou také zemským znamením zvěrokruhu, připisuje se jim praktičnost, spolehlivost a citlivost. Panny rozhodně nepatří k žádným snílkům, chtějí mít v životě jasno a s tím souvisí i jejich designová duše, kterou poodkryjeme.

Designové doplňky dle znamení zvěrokruhu

Jedinci ve znamení Panny jsou pečliví, rádi si organizují svůj čas a nesnáší nepořádek a chaos. Právě díky pořádkumilovnosti tohoto znamení byste u Panny doma mohli jíst doslova z podlahy, jak je nablýskaná. I proto je jejich domov zaměřen spíše prakticky, než-li, designově. Hojně využívají úložných prostorů, proto určitě neprohloupíte, pokud Pannu obdarujete designovým úložným boxem. Různé varianty úložných boxů nabízíme na našem partnerském webu www.DesignOutlet.cz.

Toto zemské znamení má slabost pro starožitný nábytek ze světlého dřeva a sklo, což je vhodná kombinace do menších bytů, protože opticky zvětší a provzdušní místnosti. Díky světlému nábytku si jedinci tohoto znamení mohou dovolit kontrast s tmavě vymalovanými zdmi. V tomto ohledu mají Panny rády spíše tlumené barvy – nažloutlé, nazelenalé, nebo šedé.

Pragmaticky zaměřené Panny jsou také detailisty. Nikdy se nestane, že byste k nim přišli na návštěvu a oni neměli naklizeno. Tato vlastnost Pannám velí zařizovat byt čistě prakticky, proto si nepotrpí na přílišnou zdobnost a bytové doplňky. Vše v domácnosti tohoto znamení by mělo mít svůj účel, což platí nejen pro obývací pokoj, nebo ložnici, ale i kuchyni.

Ženy v tomto znamení jsou půvabné a citlivé, ale dokáží své city skrývat, což souvisí i s faktem, že potřebují mít vše zorganizované. Někdy mohou působit až chladně. Muži patří ke svůdníkům a milovníkům, ale jen když se jim to hodí. Dokáží okouzlit, ale umí také být velmi odtažití. Jejich partnerka by měla být loajální, chápavá a trpělivá.

Chcete-li potěšit toto pragmatické znamení jistě neprohloupíte, pokud Panně pořídíte zmiňovaný úložný box. Ženám zalichotí doplňky pro stolování, nebo stolní lampa a muži jistě ocení luxusní vizitníky a pouzdra na osobní doklady od značky Georg Jensen, či Stelton.

Zdroj: www.styleathome.com

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ