Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Vodnář

Design dle znamení zvěrokruhu - Vodnář

17. dubna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Svobodomyslný, přátelský a svůj. Takový je Vodnář dle znamení zvěrokruhu. Ale jaký má rád design, jak by si vyzdobil interiér a co ho nejvíce zaujme na designu? Pojďme to zjistit!

Design dle znamení zvěrokruhu - Vodnář

Vodnáři jsou od přírody idealisty. Přichází s originálními myšlenkami, plavou proti proudu a největším darem pro ně je svoboda a přátelství. Muži, stejně jako ženy ve znamení Vodnáře jsou chytří, inteligentní a můžete si s nimi popovídat o čemkoli chcete. Slabostí tohto znamení je nestálá povaha a mnoho řečím, z nichž se jen velmi málo uskuteční.

Vodnáři žijí s hlavou v oblacích a to se týká i jejich designového vkusu, který je stejně jako oni nezávislý, nekonvenční a individualistický. Vodnáři se rádi obklopují ultra moderními věcmi a high-tech technologiemi. Moderní design, to je zkrátka jejich, stejně jako láska k bytovým doplňkům. Niklo však doplňkům v jedno stylu, ale od každého něco, upřednostňují tedy tzv. eklektický styl, což je kombinace několika stylů. Doplňkovou mánii Vodnáři prosazují v každé místnosti interiéru, proto se vám rozhodně nestane, že u Vodnáře na návštěvě by byla nevyužitá police, či regál. Pokud jste Vodnářem a máte opačný problém, tedy že potřebujete volný regál, ale už žádný nemáte, mrkněte na nabídku stylových regálů na našem partnerském webu Designoutlet.cz

Vodnáři jsou zkrátka sví a někdy je pochopit, je opravdu oříšek. Možná je to proto, že se jedná o skutečně kreativní duše, které milují nábytek s kovovými doplňky, nebo doplňky vyloženě z kovu. Svou mekku doplňků by tak Vodnář mohl najít například u značky Georg Jensen, která nabízí velké množství nerezových doplňků a potřeb pro stolování.

Zdroj: www.styleathome.cz

Štítky: Design, Designové dekorace, Georg Jensen

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ