Magazín: Design podle znamení zvěrokruhu - Blíženci

Design podle znamení zvěrokruhu - Blíženci

20. března 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Každý den s očekáváním listujete svými oblíbenými novinami, nebo nedočkavě zapínáte počítač, abyste si mohli přečíst horoskop pro dnešní den? Pokud ano, jistě vás potěší, že i my se chceme zapojit do vašeho rituálu. Připravili jsme pro vás totiž seriál nazvaný „Design podle znamení zvěrokruhu.“

Blíženci - vzdušné znamení zvěrokruhu

Účelem tohoto seriálu je představit všech dvanáct znamení zvěrokruhu. Takže si zhruba každých 14 dní vezmeme do parády jedno znamení u něhož  si prozradíme nejen význam, ale i to jaký design interiéru je pro dané znamení vhodný, jaké barvy mu svědčí a naopak.

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu se řadí k určitému živlu. Mezi vzdušná znamení řadíme: Blížence, Váhy a Vodnáře. Zemská znamení jsou: Býk, Kozoroh a Panna. Ohnivá znamení předurčují: Beran, Lev a Střelec. Vodní znamení zastupují: Rak, Štír, Ryby.

Prvním trojlístkem, který postupně představíme budou vzdušná znamení, z nichž dnešní díl seriálu patří znamení Blížence.

Blíženec, nebo-li anglicky Gemini se řadí mezi vnímavé povahy. Člověk ve znamení Blížence je činorodý, komunikativní, aktivní a vyznačuje se velkou rychlostí přemýšlení. Občas se o tomto znamení říká že v jedné osobě jsou ukryty dvě osobnosti, které jsou si navzájem blízké a jedna doplňuje druhou.

O jeho dualitě svědčí i designová povaha tohoto znamení, která spočívá v jeho přizpůsobivosti. Vyspí se stejně dobře ve stanu, jako v luxusním hotelu. Tato přizpůsobivost se odráží i v domovech těchto aktivních znamení. Blíženec má rád živý, společenský nábytek, který v člověku probudí chuť konverzovat a zdržet se v dané místnosti déle než chtěl. Blíženec by rozhodně svůj interiér „nezazdil“ tmavými barvami. Miluje živé barvy, nejvíce žlutou a syté odstíny modré a zelené. Sleduje nové módní trendy a chce aby interiér jeho domu, či bytu byl především útulný a přístupný. Má rád moderný styl jednoduché linie a moderní kovové doplńky. Nábytek volí tak aby byl snadno přestěhovatelný, protože rád experimentuje a má rád změnu. Snaží se nesklouznout k fádnosti a šedi.

Blíženec je zkrátka živel, jehož osobnost nelze popřít. Miluje barvy, různorodost a v životě je velmi společenským člověkem. Jste-li Blížencem rozhodně máte štěstí, nikdo se s vámi totiž nenudí. Využijte své nadšení a elán i doma  a vyšperkujte svůj interiér designovým nábytkem z naší nové kolekce, který je zrovna v akční nabídce na našem partnerském webu..., nebudete litovat!

Zdroj: www.styleathome.com

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ