Magazín: Dětský pokoj

Dětský pokoj

19. července 2013 Rubrika: Tipy pro bydlení

Místo na hraní a nekonečné dovádění - to je dětský pokoj! Všude samé rozházené hračky a pootvírané knížky s příběhy o Krtečkovi. Za každým rohem se skrývá nový příběh a nové dobrodružství. A právě proto je zařizování dětských pokojů pořádným oříškem pro jejich rodiče.

bláznivé dovádění dětí v dětském pokoji malý chlapeček s plyšovou velrybou na prutu a hračkami holčička sedí za regálem MODlife a kreslí si nábytek do dětského pokoje - regál MODlife, židle s Krtečkom

Vymalovat pokoj miminku na modrou nebo růžovou je pěkným symbolem, ale nebude to trvat na dlouho. Stačí, že jednou někam odběhnete a zeď se rázem promění na abstraktní obraz. Pokud chcete vážně vyčarovat úsměv na tváři, namalujte na stěnu pohádkovou postavičku - princeznu, draka, dinosaura nebo oblíbeného krtečka. Pokud si na to netroufáte, vyzkoušejte makety nebo nálepky, případně do kreslení zapojte i děti. Připojí tak ruku k dílu a budou spokojeni se svou krásnou stěnou.

Úložné prostory jsou taktéž důležité. Základem je, aby byly snadno dostupné a děti si z nich mohli brát hračky a ukládat je zpět. Vhod přijdou úložné prostory pod postelí. Členitost pokoje oživíte závěsným úložným prostorem.

Důležité je myslet na umístění stolu - nejvhodnější je pod oknem s dostatkem denního světla. Netřeba podceňovat ani výběr židle a dbát na její kvalitu a správné sezení už od útlého dětství.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ