Magazín: DIQ: zdobíme jídelní stůl

DIQ: zdobíme jídelní stůl

15. listopadu 2015 Rubrika: Doporučujeme

Projekty DIY jsou zkrátka časově náročné. Abby Larson říká, že její život je absurdně zaneprázdněn. Neví, kam dřív skočit a přitom si moc dobře uvědomuje, jaké kouzlo vnesou do domu ručně vyrobené doplňky a dekorace. Rozhodla se pro nový model: DO IT QUICK aneb „udělej rychle“.

abby-1
Zdroj: stylemepretty.com

Dnes připravíme jídelní stůl během několika minut. Věřte, že k takovému stolu byste se nestyděli posadit ani uznávanou návštěvu.

DO: DĚLAT

Příprava je základ. Ihned myslete dopředu a ušetřete si tím čas. Zaměřte se na neutrální barvy. Ubrusy, ubrousky i nádobí v neutrálních tónech použijete znovu a znovu. Můžete je kombinovat na jakékoliv téma či je stylovat do určité sezóny. Abby tip: použijte stuhu a obmotejte příbory dohromady. Je to levná a rychlá záležitost, která na první pohled dodá prostírání romantický šmrnc.

abby-2
Zdroj: stylemepretty.com

IT: TO

Ozdobte židli věncem. Stylový a jednoduchý trik: použijte drát, kterým připevníte 3-4 stonky magnólie nebo jiné zeleně. Místy použijte pásku na upevnění.  Pokud chcete, aby vše vypadalo dokonale. Použijte barevný sprej. Abby použila zlatý odstín, kterým přestříkala zelené kvítky a celkový dojem je naprosto okouzlující.

abby-3
Zdroj: stylemepretty.com

QUICK: RYCHLÝ

Zaběhněte do obchodu a nakupte sezónní ovoce. Je to skvělý způsob, jak vnést teplo a barvy na váš stůl. Sáhněte nejlépe po broskvích, švestkách či granátovém jablku. Na stole také vyniknou sklenice naplněné zeleninou. Už jste někdy ochutnali okurkovou limonádu? Abby doporučuje vyzkoušet i růžičkovou kapustu, která vypadá naprosto dokonale.

abby-4
Zdroj: stylemepretty.com

Pokud vás tlačí čas, vyzkoušejte tento ozkoušený trik a řekněte nám, jak to vlastně dopadlo.

 

Zdroj: stylemepretty.com

Štítky: Design, Designové dekorace

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ