Magazín: HALLOWEENSKÝ SPECIÁL - tohle si zvládnete vyrobit sami

HALLOWEENSKÝ SPECIÁL - tohle si zvládnete vyrobit sami

05. října 2017 Rubrika: Doporučujeme

Plánujete udělat pro své přátele halloweenský večírek nebo chcete jen udělat svým dětem radost? Ať tak či onak, určitě vám přijdou vhod naše tipy na dekorace, které vám pomůžou k inspiraci.

halloween
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/275704808422802078/

Vše co hoří - ne doslova

Přiznejte se. Kdo má rád plamínky svíčky, lucerničky, svítilny nebo snad lampiónky? Pokud jste minimálně jednou řekli ano, pak vás tohle bude zajímat.

Pokud totiž nechcete utrácet za tyhle drobnosti a máte raději ručně vyrobené dekorace, u kterých přijdete třeba i na jiné myšlenky, jsou pro vás tyhle tipy jako dělané.

K ruce budete potřebovat obyčejné plastové kelímky nebo třeba sklenice od různých omáček, co vám doma zbyly. Natřete je jakoukoli barvou - třeba červenou, oranžovou nebo bílou. Můžete na ně pak nakreslit různé ksichtíky nebo třeba dýni a další halloweenské motivy. Určitě vás překvapí, jak úžasný bude celý výsledek.

Halloweenské svícny
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/287597126185639633/

Vše, co vynikne venku - i na dveřích

Už na první pohled by mělo být znát, že tenhle svátek slavíte nebo že minimálně na téhle party jsou hosté správně. Pokud tedy patříte mezi ty, kteří vchodové dveře mají jako výzvy ke kreativitě, tady se vyřádíte.

Na dveře si klidně můžete nakreslit nějakou dýni na kus čtvrtky, vystřihnout ji, dobarvit a pověsit. Co ale před dveře? Zbytečná otázka, viďte? Vždyť, co by to bylo za pořádný Halloween bez pořádné dýně?

Dýni si samozřejmě můžete koupit už vydlabanou a vyřezanou v nějakém obchodě. Ale pokud si chcete užít hodně srandy, rozhodně se do toho pusťte sami. Čekají vás možná hodiny plné legrace.

Halloweenská dýně
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/129478558016783358/

Supr dekorace do interiéru - z papíru

Už jako malé děti jsme všichni dělávali různé modýlky z papíru a některým to zůstalo do dnes - samozřejmě trochu v jiné podobě :-).

Pamatujete si, jak se vystřihávaly vločky z papíru na Vánoce? Tak teď to akorát zkuste s černým papírem a vytvořte si pavučinky, které pak můžete rozmístit různě po interiéru. Výsledek bude úžasný a především rychlý.

Halloweenské pavučinky
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/442267625898166458/

Dobrůtky pro děti

U nás se sice nechodí od domu k domu v kostýmech a nesbíráme sladkosti, kdo ale říká, že tyhle sladkosti nemůžete připravit svým dětem nebo na svou párty jen tak?

Začněte tim, že si seženete hodně sladkostí - mohou to být zabalené bombony v obalech, lízátka, zkrátka jakékoli cukrovinky. Teď máte mnoho možností - nám se ale líbí tyhle dvě. Za prvné můžete vzít třeba krepový papír a zabalit do něj tyhle cukrovinky. Výsledek pak nstačí uvázat stuhou a třeba na to něco nakreslit.

Další možností je uložit tyhle sladkosti do balonků a ty pak nafouknout - přesně jako můžete vidět na fotografii níže. A teď s chutí do toho :-)

halloweenské dobroty
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/201254677078091227/

Štítky: Design

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ