Magazín: Hebký dotek luxusních dekorativních polštářů

Hebký dotek luxusních dekorativních polštářů

06. května 2014 Rubrika: Designové doplňky

Chcete dopřát svému interiéru trochu luxusu, ale jste v tomto ohledu puntičkářem, který se nespokojí jen tak s něčím? V tom případě pro vás máme ty pravé designové doplňky v podobě jedinečných dekorativních polštářů značky Eightmood. Nejsou to obyčejné polštáře, jsou to doslova kouzelné polštáře a to hlavně díky kvalitnímu materiálu.

Luxusní dekorativní polštáře Originální polštáře Polštáře se zvířecím motivem Barevné polštáře Designové polštáře Tkaný polštář Polštář s motivem zvířete Polštáře s orientálním motivem Dekorativní polštáře

V designovém odvětví se bezpochyby jedná o mistrovsky propracované dílo, které bohužel z fotky není příliš patrné. Proto jsme se rozhodli provést cestu do hlubin dekorativních polštářů Zoey, Cute a Henna, díky nimž vám přiblížíme kvalitu jejich provedení. Jedná se o unikátně zpracované polštáře, jejichž struktura je jedinečná. Ačkoliv obrázky na těchto polštářích vypadají, jako potisky jedná se o polštáře s tkanou, nebo chcete-li prošívanou strukturou podobající se jemnému plátnu s mnoha detaily, které ocení designoví fajnšmekři.

Dekorativní polštář Zoey jistě zaujme roztomilým motivem psíka, zaujmout může také materiálem, z něhož je vyroben – polyester a bavlna. Tyto parametry nám však o polštářku moc neřeknou, proto jsme jej pro vás detailně nafotili, abyste zjistili, že povrch polštáře vypadá téměř jako ručně tkaný. Stejně tak dekorativní polštář Cute s veverkou, který má stejně jako polštář Zoey tkanou strukturu. Celkové vzezření těchto dvou polštářků lze popsat jako jedinečnou designovou práci dokonale propojenou s průmyslovým provedením. Bonusem pro vás může být fakt, že v nabídce je polštářek podobný dekorativnímu polštáři Zoey, liší se motivem a barvou, která je v tomto případě modrá, mistrnost jeho struktury je však zachována. Na našich internetových stránkách jej naleznete v akční nabídce, která právě běží, nebo pod názvem „Dekorativní polštář“ Ace. Doplnit ho můžete nástěnným obrazem z plátna Ace.

Kvalitním dekorativním polštářem se vám může stát také polštář Henna, jehož jedinečnost spočívá nejen v autentickém potisku, ale také v měkkém propojení bavlny a polyesteru. I tento polštář se na dotek jeví jako ručně tkaný, i když v tomto případě je to skutečně jemné prošití, zdůrazňující orientální motiv. Oproti polštářkům Zoey  a Cute tento polšát působí jemněji na dotek, protože na jeho povrchu jsou krátké téměř nepatrné hebké chloupky.

Nechte se zlákat hebkým dotekem luxusu a udělejte radost svému designovému Já. Díky kvalitnímu provedení si můžete polštářek pořídit pro radost, nebo ho darovat někomu blízkému, kdo jistě ocení jeho jedinečnost.

Štítky: Bytové doplňky, Dekorativní polštáře

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ