Magazín: Inspirace na Halloween: Originální nápady

Inspirace na Halloween: Originální nápady

21. října 2016 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Slavíte Halloween? Tento americký svátek je stále více populární i u nás, a pokud chcete alespoň trochu vyzdobit svůj interiér, nebo připravit něco strašidelného k jídlu, čtěte dál!

halloween
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/112308584438481863/

Nápoje

Jaký bude perfektní halloweenský nápoj? Nemyslete pouze na ozdobu již hotového pití, ale na chuť i barvu. k Halloweenu patří barvy jako černá, oranžová, zelená a fialová, takže se jich snažte využít.

1) Jako první si můžete vytvořit tmavě fialový nápoj, který se sice bude nejvíce líbit dětem, ale jelikož je alkoholový, doporučujeme ho spíše pro dospělé!

Budete k němu potřebovat: vodku, grenadinu, trochu hnědého cukru a Blue Curacao, které doplní celkovou chuť, ale i barvu.

2) Druhý nápoj je ještě jednodušší, obsahuje pouze 2 ingredience! Někdy se mu přezdívá "zelený jed" a jelikož je nealkoholický, hodí se i pro děti. Nesmí ho však vypít moc! Potřebujete pouze citrusovou zmrzlinu s sklěničku Spritu!
A pokud by se vám zdál málo zelený, můžete použít i barvivo do jídla. Nejdříve naplníte sklenici do poloviny Spritem a pak přidáte rozpuštěnou zmrzlinu!

halloweensky-napoj
zdroje obrázků: housebeautiful.com/entertaining/holidays-celebrations/g3845/pinterest-halloween-ideas/?slide=1

Jídlo

Chystáte se na večírek pro své přátele, nebo budete pořádat dětskou párty? Pro každého se mezi halloweenským jídlem najde to pravé. Některé skvělé recepty jsme vám představili už minulý rok - vraťte se k nim a některý z nich zkuste.

Pokud ale nemáte na přípravu tolik času, našli jsme pro vás jednoduchý recept, který se bude líbit dětem i dospělým. A navíc, stačí na něj opravdu jen málo. Pusťte si video a uvidíte sami!


Halloweenský playlist

Jak nejlépe navodit halloweenskou náladu než s nejlepší hudbou na toto téma. Ať už budete pořádat večírek, nebo si písničky pustíte jen tak, vybrali jsme pro vás playlist obsahující asi 40 nejlepších písní. Ale na Youtube se toho dá najít daleko víc, musíte si jen vybrat to, co vám bude nejlépe vyhovovat.

Inspirace na výzdobu

Jídlo a pití máte připravené, s nimi i halloweenský playlist, ale co výzdoba? Nezapomínejte po domě či bytě rozmístit alespoň několik malých dekorací, které ihned promění celkovou atmosféru. A jaké téma zvolit? Rozhodně se nebojte černé barvy a všech dekorací v duchu strašidel, dýní, vran, pavouků i čarodějnic.

vyzdoba-dyne
zdroje obrázků: housebeautiful.com/entertaining/holidays-celebrations/g3845/pinterest-halloween-ideas/?slide=1

Halloweenské filmy

Co si ještě kromě muziky pustit pro halloweenskou náladu? Co třeba nějaký z klasických filmů, který se přímo týká tohoto období? Našli jsme pro vás 3, které se řadí mezi nejlepší, ale určitě nám napište do komentářů, jaký z nich vede u vás!

1) Střihoruký Edward - Kdo by nemiloval spojení Tima Burtona a Johnnyho Deppa? Fantasy film, který není až tak strašidelný, jako spíše poučný a romantický.

2) Mrtvá nevěsta - Znovu Tim Burton, ale tentokrát horor v animované a komediální formě.

3) Addamsova rodina - Klasika známá po celém světě pojednává o velmi netradiční rodině, která žije v rozsáhlém a strašidelném sídle.

strasidelne-filmy
zdroje obrázků: cz.pinterest.com/pin/284289795207310136/ A cz.pinterest.com/pin/135108057546557981/

Štítky: Bytové doplňky, Design, Designové dekorace

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ