Magazín: Jak odhalit, co ženy chtějí pod stromečkem?

Jak odhalit, co ženy chtějí pod stromečkem?

16. prosince 2013 Rubrika: Doporučujeme

Ještě pořád nemáte koupený dárek pro svoji drahou polovičku? Nevíte si rady s tím, co by jí udělalo radost? Nebojte, máme pro Vás pár tipů na dárky, které jí rozhodně potěší. Stačí jenom zjistit, jaký typ ženy to vlastně doma máte. Nebudeme to rozvádět na dlouho. Řekněme, že existují čtyři typy žen - víla, parťačka, pečovatelka a dračice.

jak potľšit ženu dárečkem?

Vílu definujeme nejsnadněji. Přiklání se k přírodním materiálům a pastelovým barvám. V bytě má spousty květin, vintage nábytek a knihy s poezií. Je romantičkou tělem a především duší. Radost jí udělají předměty, které v sobě ukrývají tajemnou atmosféru dávných dob. Nebojte se proto vybrat něco z naší kolekce Romantic.

Parťačka se cítí mezi muži jako ryba ve vodě. Radši bude koukat na fotbal, než by si pustila díl Sexu ve městě. Je to blázen s ženským světě. Pravé dárky pro ni jsou ty s účelným využitím a zároveň troškou hravostí v sobě. Radost jí rozhodně uděláte veselými bytovými doplňky, které jsou Young & Trendy.

Pečovatelka nikdy nic nepodcení a nejraději by se pro všechny rozdala. Její domov je její pevností. Vše má vždy řádně uklizeno. Svůj domov si ráda vybavuje moderními bytovými doplňky. Rozhodně vedle nešlápnete s nějakým dárkem z naší Modern kolekce.

Dračice je novodobá femme fatal. Svoje záležitosti v práci a osobním životě má vždy pod kontrolou. Vše je dopředu a do detailů naplánované. Na první pohled by se zdálo, že její byt musí působit chladně. Nemusí tomu tak být. Dračice rozhodně ocení luxusní dárky, proč jí tedy nepotěšit něčím z naší Luxury kolekce?

Ať už je Vaše vyvolená jakákoliv rozhodně nešlápnete vedle s bytovými doplňky ze Skandinávie. Ty jsou totiž teďka v kurzu!

Štítky: Dánsky design, Severský design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ