Magazín: Jak přinutit muže k tomu, aby Vám koupil, co chcete?

Jak přinutit muže k tomu, aby Vám koupil, co chcete?

06. prosince 2013 Rubrika: Doporučujeme

Každý rok spousta žen doufá, že od svého manžela/přítele/milence pod stromeček dostane nějaký bomba dárek. Bomba to většinou sice je, ale ne v tom dobrém slova smyslu. Jak ho přinutit ke koupi přesně toho, co chcete, aniž byste mu to musela říct? Čtěte dál a zklamané dárkem už nikdy nebudete.

dáreček pdd stromček

Muži se většinou snaží vybrat co nejvhodnější dárek. Ale bohužel to často končí u klasiky - parfém, šperk, možná kniha. Takový dárek neurazí, ale zároveň ani nepřekvapí. Pokud toužíte po něčem, o čem chlap neví ani na co se to používá, rozhodně to pod stromečkem nerozbalíte. Musíte mu dávat indicie. Stručné a jasné.

Tak například toužíte po novém depilačním strojku. Jedna polovina pánů neví o existenci takového sadistického nástroje vůbec nic, té druhé by v životě nepřišlo do hlavy, že to ženy mohou využívat dobrovolně. Proto by ani jednoho nenapadlo něco takového koupit. Co udělat? Můžete si vysněný předmět najít na internetu, vypsat si na papírek kde a za kolik ho mají a následně papírek nechat povalovat na místě, kde ho milý určitě objeví. Stejně dobře funguje i nedokončená objednávka na nějakém e-shopu. Zkrátka naplňte si košík, odejděte od počítače a počkejte, až se podívá.

Pokud máte s milým společnou kamarádku je vše rázem jednodušší.  Zkrátka jí řekněte, jakou luxusní maličkost si od něj přejete. Uvidíte, že si k ní časem zajde pro radu. A pokud ne, ona se ho na to konto může zeptat sama a navede ho správným směrem.

Dále funguje ono známé „Dnes jsem v obchodě viděla…" Řekněte mu přesně, co chcete, ale jakoby ne od něj. Rozhovor stočte na téma, že byste si to chtěla pořídit sama, ale z nějakého důvodu teď nemůžete. Uvidíte sama, že přesné instrukce - v jakém obchodě, co to je a přibližně za kolik, ho přivedou na správnou stopu.

Pokud nic z toho nezabere a dostanete zase něco, co jste nechtěla/nelíbí/nepotřebujete, nezoufejte. Zasmějte se a příště mu to radši řekněte narovinu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ