Magazín: Jednoduché a rychlé dekorování, aneb jak se nezbláznit z Velikonoc?

Jednoduché a rychlé dekorování, aneb jak se nezbláznit z Velikonoc?

21. dubna 2014 Rubrika: Doporučujeme

Nestíháte upéct beránka, nemáte nabarvená vajíčka a zapomněli jste koupit pomlázku? Nebojte nejste sami, kdo podléhá velikonočnímu šílenství. Proto přinášíme pár tipů na rychlé a jednoduché dekorování v tomto období shonu.

Jednoduchý tip na velikonoční dekoraci
  1. Velikonoční vajíčka – jak jistě víte velikonoční vajíčka jsou základem všeho. Nabarvit je tak, aby vaše kuchyňská linka nedošla úhony v podobě rozlitých barev je jistě těžké, ale výsledek určitě stojí za to. Vyskládejte nabarvená vajíčka do mísy, nebo ošatky, potřete je kusem špeku, aby se leskla, naskládejte mezi ně pár pampelišek a jednoduchá a rychlá dekorace je na světě!
  2. Kočičky ve váze – jaro je období rozkvětu nejen oblíbených „kočiček,“ ale i jiných stromů. Natrhejte si pár jarních větviček do vázy, kterou můžete umístit do jakékoli místnosti a uvidíte ja váš interiér prokoukne. Aby tato dekorace působila skutečně velikonočně můžete na větvičky uvázat pár pentlí, nebo luxusní velikonoční ozdobu.
  3. Vyfouknutá vajíčka – pamatuje na dobu svého mládí, když jste jako dítka školou povinná museli  vyfoukávat vajíčka? A že to kolikrát nešlo! Dejte si tu práci a vyfoukněte pár vajíček. S jejich malováním vám může pomoci vaše ratolest, nebo je můžete na barevné stužky navléknout nenamalované. Podstatou je, že se z vajíček navléknutých na stužce vytvoří dekorativní velikonočné řetěz, který můžete pověst nad krb, zavěsit na lustr, nebo ho umístit do květináče za oknem. Nechce-li se vám foukat vajíčka snadnějším řešením je vystřižení barevných vajíček z papíru.
  4. Hravé velikonoční stolování  - nechce-li se vám vyrábět žádná velikoční dekorace nebo pokud Velikonoce neslavíte vůbec, můžete si alespoň zpříjemnit sváteční stolování novým barevným prostíráním. Nejedno takové oprávě nabízíme v akční kampani nazvan Young & Crazy jarní motivy
  5. Výlet – celému velikonočnímu šílenství se také můžete úplně vyhnout tím, že vyrazíte na výlet, nebo pryč z města na chalupu.

A pokud vás, i přes naše rady dostihne povelikonoční únava na kterou nepomůžou ani velikonoční čokoládová vajíčka, na blogu našeho partnerského webu Designoutlet.cz jsme pro vás připravili článek o tom jak zvládat jarní únavu.

 

Štítky: Design, Doplňky pro stolování, Georg Jensen, Interiérové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ