Magazín: Kam v malém bytě "narvat" jízdní kolo?

Kam v malém bytě "narvat" jízdní kolo?

17. června 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Kam s ním? Také jste milovníci cyklistiky, ale při uskladnění kola přichází věčný problém? My jsme pro vás dnes našli několik fotografií, které ukazují, že se vám kolo po menším přemýšlení vejde takřka kamkoliv!

jizdni-kolo-na-podstavci
zdroj obrázku: pinterest.com

Jízdní kolo nemusí být zavřené ve sklepě, na půdě nebo na balkoně. Můžete z něj poměrně jednoduše udělat krásný dekorativní doplňek do bytu. Nevěříte? Pak se podívejte na několik obrázků, které jsme pro vás našli.

povesene-kolo-na-strope
zdroj obrázku: pinterest.com

Kolo lze totiž uskladnit doslova kdekoliv v bytě. Ať už ho pověsíte na stěnu, strop, jednoduše opřete někde v předsíni nebo mu pořídíte originální stojánek. Jen se nebát!

bycikl-na-stene
zdroj obrázku: pinterest.com

Mnoho domácností se v poslední době přeměňuje na moderní interiéry plné designových kousků podle posledních trendů. Ať už vás baví sledovat trendy, nebo se řídíte jen vlastním úsudkem, bycikl "narvete" téměř kamkoliv. Nebojte se experimentovat a vystoupit z mnohdy nudného zařízení svého bytu či domu.

jak-uskladnit-kolo
zdroj obrázku: pinterest.com

Nebojte se experimentovat!

oprene-jizdni-kolo
zdroj obrázku: pinterest.com

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ