Magazín: Kostka sem, kostka tam. Kostka všude kam se podívám

Kostka sem, kostka tam. Kostka všude kam se podívám

22. listopadu 2013 Rubrika: Designové doplňky

Líbí se vás kombinace různých vzorů a barev? Máte rádi neotřelé, zábavné a zároveň jednoduché věci? Říká vám něco moderní umění? Tak právě pro vás máme designové bytové doplňky značky Remember, které nezruinují vaší peněženku jako nákup v galerii.

kostičkovaný vzor německé značky Remember na misce

Designové vzory Caro, Random a Mosaic jsou všechny založené na stejném tvaru - kostičkách. Mezi sebou se liší barevnými kombinacemi. Výrobky se vzorem Random jsou v pastelových barvách, které jsou nenuceně spojeny odstíny černé a šedé. Stejné motivy jsou na více produktech zároveň, takže není žádný problém sladit si prostírání s hrníčkem, miskou nebo s nástěnnými hodinami. Pokud do svého domova hledáte nějakou barevnou bombu, tak je pro vás pravý vzor Mosaic. I přestože v motivu jsou zastoupeny všechny výrazné barvy, netlučou se, ale doplňují. Řada skvěle zapadne do interiéru a celý ho rozzáří. S takovými doplňky se nudit rozhodně nebudete. Vzor Caro barevnou kombinací připomíná monoskop. Pokud si domů chcete pořídit kousek barevného retra, tak s touto řadou rozhodně vedle nešlápnete.

Výhodou produktů značky Remember je to, že s jejich pomoci můžete snadno skombinovat bytové doplňky nebo pomocníky v kuchyni. A pokud nejste příznivcem stejných barevných kombinací na vícero věcech, zkuste kombinovat různé motivy a vzory značky dohromady. Fantazii se meze nekladou. Důležité je, že bytové doplňky a pomocníci značky Remember váš domov osvěží a rozzáří.

Štítky: Design, Designové dekorace, Remember

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ