Magazín: Kuchyňské obklady sedmkrát jinak

Kuchyňské obklady sedmkrát jinak

13. května 2015 Rubrika: Tipy pro bydlení

Už vás unavují nevýrazné kuchyňské obklady, které vidíte denně při mytí nádobí nebo vaření? Máme pro vás řešení! Podívejte se na sedm krásných kuchyní, jejichž majitelé vyplnili prostor za kuchyňskou linkou originálně!

ilustracnio-obrazek-kuchyn
zdroj obrázku: pinterest.com

V tomto článku najdete sedm tipů na originální kuchyňské obklady! A proto se nechte inspirovat. Jeden z nich si třeba zamilujete ...

Nalepovací kostičky

Tento trend zasáhl už i naši českou končinu a je k vidění ve stále více kuchyních. Jedná se o nalepovací čtverce, které mají na sobě v nejrůznějších barvách malé kostičky. V kuchyni vypadají skvěle a dodávají ji netradiční nádech. Můžete zvolit od nejrůznějších barev až k mnoha velikostem.

obklady-kuchyn-kosticky
zdroj obrázku: woohome.com

Mozaika

Pokud máte rádi projekty DIY, můžete se sami pustit do mozaiky. Fantazii se meze nekladou, a tak můžete použít cokoliv, co bude při ruce. Kromě toho, že bude obklad sloužit jako ochrana stěny, bude také perfektně vypadat a jistě se na něj zeptá každý, kdo vstoupí do vaší kuchyně.

mozaika-kuchyn-obklady
zdroj obrázku: woohome.com

Lesklá paráda

Pokud máte rádi lesklé věci, můžete zkusit svou kuchyń oživit luxusními třpitivými obklady. Na stěně se budou perfektně výjímat a přitom nebudou vůbec přeplácané.

leskle-kuchynske-obklady
zdroj obrázku: woohome.com

Účelný chaos

Pokud se nebojíte opravdu originálních věcí, zkuste hledat podobné obklady. Vyznačují se přemírou barev i vzorů, ale do jednoduché kuchyně ihned zapadnou.

barevne-obklady-kuchyn
zdroj obrázku: woohome.com

Co je psáno ...

Pokud jste milovníky knih a různých citátů, určitě se podívejte po tapetách, které obsahují různé fráze nebo slova. Z kuchyně se tak ihned stane velmi příjemné a útulné místo plné pozitivní energie. Každá návštěva bude navíc ohromena!

obklady-psane-slovo-kuchyn
zdroj obrázku: woohome.com

Rodina především

Jedním z mnoha krásných projektů jsou obklady, které nesou fotografie vaší rodiny. Tento nápad je velmi originální a bude záležet jen na vás, kolik fotografií v jakých formátech zvolíte. A výsledku nikdy nebudete litovat, protože vám vždy vykouzlí na tváři úsměv.

kuchynske-obklady-fotografie-rodiny
zdroj obrázku: woohome.com

Sedmé přikázání

Poslední obrázek v sobě kombinuje malé lesklé čtverečky a industriální zařízení kuchyně. Jak se vám líbí?

industrialni-kuchyn-obklady
zdroj obrázku: pinterest.com

Štítky: Bytové doplňky, Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ