Magazín: Lehněte si na polštář

Lehněte si na polštář

04. února 2013 Rubrika: Designové doplňky

Polštáře oživují nejen sedací soupravy, postele, ale také celé místnosti. Poslouží při odpočinku na pohovce nebo posteli. Je to také výjimečná designová dekorace, která nezaměnitelně oživí váš interiér.

dekorativní polštáře ozdobí vaši pohovku

Nejprve si vyberte motiv

Fantazii při výběru dekorativních polštářů se meze nekladou. Ať už zvolíte pestrobarevný kousek, geometrické vzory, etno prvky, nebo si vyberete tradiční folklórní motivy, záleží jen na vás a vašem interiéru. Zajímavé jsou polštáře s našitými flitry, ozdobené dekoračními nitkami a stužkami. Populární jsou květinové vzory, různorodé geometrické tvary či zvířecí motivy.

Zvolte si nejlepší materiál

Satén, bavlna, tvíd, vlna, hedvábí nebo samet nejsou ničím zvláštním. Ale zkuste si vybrat polštář, který má na sobě vyšitou nebo vytištěnou fotografii, jež ve vás vyvolává vzpomínky na místa, která jste kdysi navštivili. Takové typy motivů udělají z obyčejného polštáře neobyčejný doplněk. Nebojte se kontrastních kombinací - vhodná kombinace tmavší barvy pohovky nebo postele a světlého polštáře je moderní potěchou pro oči. Oživte si svůj domov krásnými a rafinovanými doplňky, které vám bude závidět nejedna návštěva.

Štítky: Dekorativní polštáře, Designové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ