Magazín: Letní vychytávky, které musíte zkusit

Letní vychytávky, které musíte zkusit

31. července 2017 Rubrika: Doporučujeme

Letní počasí nebo taky summertime na nás číhá z každého rohu. Užíváte si léto se vším všudy? Protože k užívání patří i různé návody na jednoduché tvoření, které vám dnes ukážeme.

Letní DIY
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/132715520247580455/

Šťavnatý věnec

Ovoce se stalo součástí všech zahradních akcí a party. Mnoho z nás si ho zkrátka přiřadilo k létu a v tomto teplém období jeho konzumace opravdu roste. A nejen to. Mnoho designérů dokonce tvoří s dekory ovoce různé oblečení nábytek nebo i doplňky. No a my vám teď dáme návod na jednoduchý provaz/věnec/girlandu - říkejme tomu, jak chceme :-D

Návod nemusíme pečlivě rozepisovat. Stačí si připravit provázek a buďto papír, na který si ovoce nakreslíte nebo si rovnou něco pěkného vytiskněte. Pak už jen stačí vzít do ruky nůžky, vše pěkně vystříhat a šikovně protáhnout skrz provaz nebo to na něj nalepit.

DIY
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/229965124702298587/

Šikovné skleničky

Asi každý se už někdy setkal s problémem, co s prázdnými skleničkami od okurek, džemu apod. No tak dneska pro vás máme speciální tip, co se s nimi dá dělat. Stačí je totiž vtipně nabervit a rázem z nich máte krásný stojánek na tužky, vázu na květiny nebo skleničku na letní drink.

Co je tedy potřeba?

  • prázdná sklenička
  • barvy
  • barevný provázek
  • lepidlo
Letní návod
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/79164905929279675/

Nesmrtelné kaktusy

Patříte mezi ten typ lidí, kteří umučí i nejméně náročný kaktus? Nezoufejte. Nemusíte si totiž hned kupovat umělé květiny. Stačí špetka fantazie (a nebo náš kvělý návod) a problém máte vyřešený.

Jak na takový kaktus? Nejdříve si budetemuset zajít na procházku a nasbírat nějaké ty pěkné kameny. Pak vemte do ruky barvy a pěkne je nabarvěte (nejlépe tak, aby opravdu připomínaly kaktusy). Některé kameny můžete nechat jen tak, jak je najdete. Vše pak bude vypadat dohromady mnohem více reálně. No a jako má každý správný kaktus fešný květináč, pořiďte i tomuhle našemu něco pěkného.

Letní DIY 1
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/179721841359207109/

Zábavná chvilka

Vždycky zastáváme názoru, že nejlepší věci jsou ty užitečné a příjemné dohromady. Tak teda k věci. Jelikož jsme u léta, tak určitě i všichni víme, že k létu také patří zmrzliny. A zmrzlinou myslíme nanuky. Ty na tyčce. A asi také každý pamatujeme, že jako malý jsme z nich stavěli různé domečky a hráli si s nimi. Víte, že hrát si s nimi můžete i v mnohem jiném věku? Stačí je totiž nabarvit (to vlastně klidně zvládnou i vaše děti) a napsat na ně nějaký úkol. Taková hra se může hrát třeba večer na nějaké akci. Jsme si jistí, že určitě potěší a nadchne mnoho lidí.

Letní DIY 2
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/154389093458956243/

Štítky: Bytové doplňky, Design

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ