Magazín: Máj, lásky a designu čas

Máj, lásky a designu čas

01. května 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Máj, lásky čas. Značí období rozkvětu nejen lásky, ale i stromů, či květin. Vzhledem k tomu že jaro letos přišlo brzy a stromy dávno rozkvetly a někde už i opadávají, je ve hvězdách, jestli stihnete polibek pod rozkvetlým stromem… Proto vám přinášíme alespoň designové májové tipy pro potěšení vaší drahé polovičky.

doplňky pro zamilované

Májové slavnosti jsou známé už od pradávna. Májky se v mnoha vesnicích zdobí dodnes, i když spíše z důvodu tradice než-li proto, aby chlapci vyvolávali děvčata k tanci a případnému polibku. Polibek jako takový však s májem bezprostředně souvisí. Protože přísloví praví, že pokud dívka na 1. Máje nedostane polibek pod rozkvetlou třešní, potažmo rozkvetlým stromem, do příštího roku uschne. A to byste přece pánové nechtěli riskovat.

Odvážíte-li se riskovat uschnutí své drahé polovičky, protože na líbačky v parku moc nejste, měli byste svou milou alespoň obdarovat. Neříkáme, že perníková srdce z pouti nemají své kouzlo, ale co zkusit designový doplněk lazený v májovém duchu? V akční kampani, kterou jsme nazvali „ Nejen na 1. Máje, do designového ráje,“ jistě najdete drobný dáreček, který vykouzlí v očích vaší drahé polovičky radostný svit. A třeba dojde i na tu pusu…, nebo jarní posezení venku na zahradě. V tom případě neváhejte využít akční nabídky našeho partnerského webu Designoutlet.cz, kde můžete vybírat z mnoha praktických stolků a židlí, či venkovních doplňků pro stolování.

Štítky: Designové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ