Magazín: Moderní barovky ušetří místo v kuchyni

Moderní barovky ušetří místo v kuchyni

15. února 2016 Rubrika: Doporučujeme

Nezbývá vám v kuchyni místo na pořádný stůl a židle? Pořiďte si místo něj malý pultík a k němu pár stylových barových židlí. Chytré řešení ušetří místo, a navíc skvěle vypadá!

barovky
zdroj: www.bhg.com

Mezi praktickými barovkami můžete vybírat z nespočtu barev, velikostí i materiálů. Letos frčí hlavně kovové kousky, které si skvěle rozumějí s industriálními prvky. K mání jsou třeba oblé tvary v černém provedení, které úžasně vyniknou s bílou kuchyní a dřevěnými doplňky. Chybu neuděláte ani s barevným kovem. Žluté nebo zelené barovky dodají interiéru šťávu a moderní vzhled.

barovky-1
zdroj: www.mydomaine.com

Jestli před designovými trendy dáváte přednost pohodlnému posezení, sáhněte po čalouněných barovkách s opěradly i područkami. Zajistí skoro stejný komfort jako křeslo a přitom zaberou o polovinu méně místa.

barovky-2
zdroj: www.goldenboysandme.com

Máte rádi hravost a interiéry s nápadem? Nebojte se kombinovat a vymýšlet! Zkuste se třeba poohlédnout po různě barevných barových židlích. Samozřejmě ne ve stylu "každý pes jiná ves". Vyberte podobné tóny a poskládejte je do barevné škály od nejtmavší po nejsvětlejší. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

barovky-3
zdroj: www.remodelista.com, www.heytherehome.com

Omrkněte barovky na našem partnerském webu Designoutlet.cz. Vybírat můžete až 134 kousků. Takže si určitě každý přijde na své. Tady je malá ochutnávka.

barove-zidle

1. Barová židle Avion s černou podnoží (SET 2 ks) bílá, 2. Barová židle s bronzovou podnoží Quick, 3. Barová židle Jully (SET 2 ks), černá podnož, 4. Barová židle s dřevěnou podnoží Garry (SET 2 ks), tm. šedá, 5. Barová židle kovová Mason, zelená, 6. Barová židle Rio outdoor (SET 2 ks), 7. Barová židle s nerezovou podnoží Wage, 8. Barová židle Maria (SET 4 ks)

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ