Magazín: Mrazivá útulnost skandinávských interiérů

Mrazivá útulnost skandinávských interiérů

25. listopadu 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Není náhodou, že se nám líbí skandinávské interiéry. Aby taky ne! Vždyť mnoho výrobků právě ze severských zemí přivážíme českým zákazníkům až do jejich domovů... Načerpejte nyní nějakou skandinávskou inspiraci, která zamrazí, ale zároveň je útulná!

uvodni-obrazek-skandinavsky-styl
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/10344274347669030/

Skandinávský styl interiéru je dnes populární i u nás, a to hlavně díky jeho cenové dostupnosti, jednoduchosti a originalitě. Najdete v něm téměř výlučně přírodní materiály, které propojují vntřek obydlí s přírodou za okny. V poslední době je hlavně v dekoracích oblíbeným materiálem kov v měděné barvě.

sediva-barva-skandinavie-design
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/10344274117669038/

Vyvážený poměr

Funkčnost, skvělá cena a přesto perfektní vzhled - to je spojení, které někdy v českých vodách nenaleznete tak snadno. Když už se vám nábytek či dekorace líbí, nejste spokojení s cenou. Nebo je cena přívětivá a produkt funkční, ale zase nevypadá tak hezky. Skandinávské výrobky jsou ale perfektním spojením všech požadavků ...

konferenci-stoly-designoutlet
zdroj obrázku: designoutlet.cz

1) Odkládací stůl Faro, 120 cm, 2) Jídelní stůl Boston, 60 cm

Hlavní je jemnost a vzdušnost

Skandinávský interiér je vždy velmi světlý, jemný a vzdušný. Tvoří ho nejčastěji dřevěné materiály a spousta bílé barvy. Nechybí ani doplňky, ale ve velmi omezeném a střízlivém množství. I přesto však skandinávské interiéry vypadají útulně.

gauc-obraz-ystolky-skandinavie
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/512425263830940358/

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ