Magazín: Na druhé straně DesignLive

Na druhé straně DesignLive

29. července 2013 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat, Pod pokličkou

Zvonění telefonu může znamenat mnoho věcí - od příjemných zpráv, pozvání na rande až po telefonáty od příbuzných a nepříjemné nabídky mobilních operátorů. Každé vyzvánění doprovází i příjemný tón a zároveň i nejistota, co bude na druhé straně.

jsme připraveni na vaše dotazy

U nás v DesignLive je to trochu jiné. Každé zvonění telefonu s sebou přináší nejistotu, co bude na druhé straně. Na našem telefonním čísle jsme dostupní každý pracovní den od 9:00 do 17:00 a odpovídáme na vaše - někdy záludné - dotazy, informujeme vás o stavu objednávek, doprovázíme vás krok za krokem při nakupování, někdy dokonce fungujeme jako GPS a navigujeme vás k nám na showroom či do skladu. Jindy zjišťujeme nosnost stoliček, výkon žárovek nebo odolnost materiálu. Každé zazvonění telefonu je výzva sama o sobě.

Asi jak při každé práci, i při té naší na obchodním oddělení, se stanou úsměvné nebo něčím nezapomenutelné momenty. Tyto světlé stránky naší pracovní doby jsou nesmírně cenné a velmi si jich vážíme. Ať už je to vtipkování, úsměvný rozhovor či ocenění našeho nasazení, všechny tyto příjemné chvíle nás dokáží nabít a dodat nám potřebnou chuť do dalšího pracovního dne.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ