Magazín: Nalaďte si svůj interiér na podzimní vlnu

Nalaďte si svůj interiér na podzimní vlnu

08. října 2017 Rubrika: Designové doplňky

Je tu podzimní čas! Listí už je na stromech krásně zbarvené a postupně se snáší na zem. Procházky jsou příjemné, když venku svítí sluníčko, ale co když prší? V takovém případě je nejlepší zůstat doma, kde vládne také podzimní atmosféra.

Podzim
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/280771358001918770/

V celku je úplně jedno jestli dáte přednost ložnici, obývacímu pokoji nebo si zútulníte třeba jídelnu. Důležité je, abyste si daný pokoj nebo rovnou všechny pokoje zútulnili pořádně a nic jste nevynechali.

Prvním klíčem k úspěchu je všechno chlupaté, hebké a teplé. Samozřejmě máme na mysli obří pletené deky, ty nejměkčí polštáře pod sluncem a samozřejmě i nějaké ty koberečky nebo kožešinky. Vyzkoušejte to a uvidíte, že těhlech pár věcí bude skvěle vypadat úplně všude.

Podzimní dekorace
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/327144360423416983/

Mezi další tipy samozřejmě patří praktické dekorace. Ty nejlépe pořídíte od dánské značky Stelton, která vyrábí ty nejlepší designové konvice, ve kterých vám každý nápoj vydrží mnohem déle teplý. Navíc mají jednoduchý a elegantní design, kterým můžete přivítat každou návštěvu.

Stelton
Zdroj fotografie: instagram.com/p/BZ80NElBb0w/?tagged=stelton

No a do třetice všeho dobrého. Určitě byste neměliu zapomenout i na nějaké ty nástěnné dekorace. Dobré jsou třeba ty, které jsou vyrobené z kovového materiálu, bronzu, mosazi nebo ze skla. Tyhle materiály totiž v sobě odráží okolní interiér a když se k nim náhodou dostanou ještě paprsky sluníčka, pak jde o něco neuvěřitelného. Kde je najít? Zkuste naši oblíbenou značku Papillon.

Štítky: Bytové doplňky, Dekorativní polštáře, Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Stelton

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ