Magazín: Nápadům se meze nekladou aneb dřevěné bedýnky v interiéru

Nápadům se meze nekladou aneb dřevěné bedýnky v interiéru

14. října 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Zaujal vás nábytek a dekorace z palet? Dnes už ani palety nejsou IN. Oblíbené jsou místo nich bedýnky na ovoce. Ty se dají využít na cokoliv. Nechte se inspirovat.

bedynky-drevene-na-ovoce
zdroj obrázku: pinterest.com

Nejen dřevo na podpal

Zbylo vám z léta spoustu ovocných bedýnek a nevíte co s nimi? Nemusíte je dát jen nutně na podpal. Dají se využít i jako nábytek nebo jako dekorace do vašeho interiéru.

Dřevěný nábytek za pár korun a téměř bez práce

Skříň a skříňka

Vezměte si dvě a více bedýnek a naskládejte je na sebe. Hned vám vznikne několik praktických přihrádek. Nezaberou mnoho místa a přitom poskytnou další úložný prostor pro mnoho vašich osobních věcí.

bedynky-na-ovoce-skrinka
zdroj obrázku: pinterest.com

Poličky

Přemýšlíte, jak spojit dekoraci na stěně s úložným prostorem? Bedýnku na ovoce jednoduše přidělejte na zeď a vznikne vám tak nový, neokoukaný kus nábytku. Pokud se vám nelíbí klasický přírodní vzhled, jednoduše si bedýnku natřete na vámi oblíbenou barvu.

drevene-bedynky-diy-policky
zdroj obrázku: pinterest.com

Pracujte a žijte stylově

Stůl s ukládacími přihrádkami

Potřebujete nový stůl a místo, pro realizaci vaší práce a zálib, ale nechce se vám utrácet. Ku příkladu si vezměte čtyři bedýnky. Každé dvě dejte na sebe a přes ně položte desku. Stůl je hotový. Navíc vám pod ním vzniknou přihrádky, kam si můžete cokoliv ukládat. Utvoří se tak jednoduchá a velmi praktická pracovní plocha.

stul-z-bedynek-diy
zdroj obrázku: pinterest.com

Konferenční stolek

Pokud chcete mít praktický a designový stolek, připravte si bedýnky a ty spojte dohromady tak, aby připomínaly čtverec, nebo obdélník. Navrch dejte desku a je hotovo. Můžete ho natřit, přidělat kolečka, nebo i jinak dozdobit. Máte konferenční stolek, který ocení každá návštěva.

konferenci-stolek-z-bedynek-na-ovoce
zdroj obrázku: pinterest.com

Dekorace nebyla nikdy jednodušší

Květináč

Není nic jednoduššího, než vzít bedýnku a vložit do ní květinu s květináčem. Nejen, že je to velmi praktické, ale hlavně to i skvěle vypadá. Hodí se to jak do exteriéru, ale i interiéru. Z bedýnek lze vyrobit vše.

Nápadům se meze nekladou. Záleží jen na vás, jaký typ nábytku, či dekorace byste ve svém interiéru uvítali.

kvetinac-z-bedynky
zdroj obrázku: pinterest.com

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ