Magazín: Nechte si poradit od naší designérky Anety

Nechte si poradit od naší designérky Anety

01. července 2015 Rubrika: Doporučujeme, Tipy pro bydlení

Tak trošku neskromně tvrdím: "Kdo jiný by Vám měl radit, než člověk, který design nejen studuje, ale hlavně jím žije". Nebudu vám tu vyprávět sáhodlouhé příběhy o mých designových zkušenostech a o mých dalších designových snech. Jen se vás budu snažit přesvědčit, že design a umění je pro mě každodenní radost a náplň života.

Otevíráme designovu poradnu

Design je prostě všude okolo nás. Už je to více než rok zpátky, co mi kamarád poslal zprávu s odkazem na jeden článek se slovy „Ta tam to umění asi neviděla“. Ten článek byl o jedné uklízečce, která uklízela v jedné galerii a uklidila „nepořádek“, který ležel na zemi. Ten „nepořádek“ byly rozdrobené sušenky po zemi, které byly součástí instalace. No jak to asi mohlo skončit, chudinka dostala pokutu a myslím, že byla dost překvapená… Tady vidíte, že umění a design v dnešní době může být opravdu "cokoli".

"Není ta židle moc překombinovaná?" "Co tahle dekorace, bude se mi hodit do moderního interiéru?“ "Mám zařízený interiér dost stylově, mám tam i kusy kraví kůže, zbytky starého nábytku, pomůžete mi s výběrem komody?"

Abych Vám zpříjemnila výběr nábytku a dekorací nebo vám také pomohla vidět design tam, kde třeba na první pohled není, vytvořili jsme tzv. diskusi, kde se můžete ptát opravdu na cokoli. A rozhodně se nestyďte se zeptat na cokoliv, co se vám honí hlavou a má nějakou souvislost s nábytkem a dekoracemi). Věřte, že u nás se vám nikdo smát nebude.

Milí zákazníci - máme vás rádi

Ptát se může kdokoli. Zrovna před chvílí jsem dostala otázku: „Kdo s více ptá, ženy nebo muži?“. Musela jsem odpovědět, že je to půl na půl. Ano, už i muži chtějí mít své domovy pěkně vyladěné a řeší problémy typu „Není ta židle moc překombinovaná?“ „Co tahle dekorace, bude se mi hodit do moderního interiéru?“ nebo třeba i „Mám zařízený interiér dost stylově, mám tam i kusy kraví kůže, zbytky starého nábytku, pomůžete mi s výběrem komody?“

Věřte, že každý dotaz může být zajímavý.

Jmenuji se Aneta a ráda zodpovím každou vaši otázku: designerka@designoutlet.cz

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ