Magazín: Nechte svůj interiér hýřit barvami i vtipem

Nechte svůj interiér hýřit barvami i vtipem

03. prosince 2014 Rubrika: Doporučujeme

Nezáleží na tom, jestli bydlíte v malém bytě, nebo velkém domě. Z každého prostoru se dá udělat příjemné místo k bydlení, a právě vtipné dekorace, které mnohdy hýří všemi barvami, vám k tomu dopomohou. A navíc, často nefungují jen jako lapače prachu, ale prakticky je využijete ve svém každodenním životě.

Vtipný polštář

Vtipné stojany

Všichni milovníci knih to jistě znají. Někdy je kniha tak objemná a těžká, že nás po chvíli držení už bolí obě ruce. I tento problém se dá v dnešní době vyřešit, a to díky šikovnému stojanu právě vě tvaru rukou. Čtení tak bude pohodlné, a navíc získáte i originální dekoraci. Stejně dobře vám však poslouží i na jiné předměty, jako jsou časopisy nebo dokonce tablet.

Stojanů na různé maličkosti však není nikdy dost, a tak si u nás vyberete z mnoha dalších šikovných pomocníků, které se hodí kupříkladu na fotky.

Stojan na knihu/tablet Ruce

Zábava v kuchyni

Různé vtipné doplňky, které hýří všemi barvami, však najdou své uplatnění i v kuchyni. Jedná se například o prostírání s fotbalovým hrištěm, které ocení nejen milovníci fotbalu, ale i sportu obecně. Se stejným motivem můžete pořídit i prkénko, nebo se rovnou držet prostírání s vtipným motivem trávy. Existuje ale i mnoho dalších kuchyňských pomocníků, které mají originální design, jako třeba podložky pod hrnce.

Prostírání Kicker

Pro milovníky zvířat

Posledním naším tipem, jak oživit interiér, jsou originální designové obrazy s vtipným motivem. V tomto případě se jedná o zábavnou olejomalbu dvou psů, která nadchne každého milovníka zvířat. Obrazy jsou hodně barevné a všimne si jich každá návštěva, která k vám někdy zavítá. Navíc mnohdy nejsou ani tak velké, aby zastínili ostatní dekorace.

Podívejte se na naší novou kampaň YOUNG & TRENDY, ve které se výše zmiňované produkty objevují.

Obraz barevný Mopslík

Štítky: Bytové doplňky, Design, Designové dekorace, Doplňky pro stolování, Obrazy, Rámečky na fotky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ