Magazín: Nenechte nic náhodě a připravte se na jaro

Nenechte nic náhodě a připravte se na jaro

24. února 2014 Rubrika: Doporučujeme

Oficiálně jaro ještě nezačalo. Neoficiálně už obchází kolem hodnou chvíli. Proto jsme se rozhodli že vás naladíme a zároveň připravíme na příchod onoho astronomicky oficiálního jara už teď. Nechcete přece, aby vás zaskočilo nepřipravené, že ne?

Stůl s jarní výzdobou

Co k jaru vlastně patří?

  1. Květiny! Všechno začíná pučet a rozkvétat a vy máte pocit jakobyste se po dlouhé zimě mohli opět volně nadechnout. Ne každý má to štěstí, aby mohl mít doma pravé květiny. Důvodů je mnoho – alergie, nemožnost vlastní zahrádky a podobně. Máme pro vás designové řešení vhodné pro všechny! Květinové motivy na polštářích, obrazech a prostíráních. Jste-li milovníky květin jistě tuto romantickou kolekci oceníte.
  2. Barvy! Zima bývá černo-bílá. Letos sice byla spíše černá než-li bílá. Pošmourno člověku ubíralo energii a vstávat do práce byl horor pro každého z nás. To se ale s příchodem teplejších a delších dní mění. Pomáhají k tomu i barvy, které se pomalu, ale jistě derou do popředí v podobě zelených travnatých ploch a designových kolekcí, jejichž účelem je probudit ve vás pozitivní myšlení. A co rozveselí člvěka více než-li třeba hravá puntíková kolekce?
  3. Pořádek! Jarní úklid známe všichni a všichni ho také svorně odsouváme na dobu neurčitou, takže to už potom vlastně nemá cenu. Máte-li ty správné vychytávky jarní úklid už vás nemusí trápit. Neustále uklizeno budete mít třeba díky stylovým stojanům na tužky, či noviny.
  4. Světlo! Je pravda že s jarem přichází více světla, nemusíme se už tolik trápit pod umělým osvětlením a stačí nám jen méně agresivní, intimní světlo. Zvolit můžete jeden z  lustrů s nádechem lehkosti a zároveň originality.
  5. Dobrá nálada! Je často k nezaplacení, proto stojí za to si ji udržet. Pomoci vám k tomu můžou malé, milé převážně zvířecí doplňky.

Obklopte se jarními doplňky a přivítejte jaro s otevřenou náručí. Vždyť jste na něj tak dlouho čekali…

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ